Mogelijk gemaakt door Blogger.

Hot or not: Cargo pants?

Het zomerweer is in de verste verte te bespeuren hier :(
De rokjes, shortjes, sandaaltjes, bikini's... liggen hier weer al een week of zo in de kast!!
En de zon komt maar heel af en toe eens even piepen.
Mijn favoriete kledingstuk is dan ook mijn skinny jeans, draag ik supergraag!! Gewoon met een leuk t-shirt op en een high heel, als het dan iets kouder is een blazertje erop.
Deze zomer is de skinny cargo pants helemaal hot. Vele celebs werden al gespot in zo een modelletje, vooral de J Brand Houlihan Cargo Pants is helemaal hot deze zomer en een must-have broek geworden voor velen.
(Klik op de foto's om zo in het groot, en duidelijk te zien!)
Fergie, Julianne Moore, Kate Bosworth, Julianne Hough
Renee Zelweger, Rihanna, Vanessa Hudgens, Sara Paxton, SJP
Jessica Alba, Khloe Kardashian, Miley Cyrus, Rachel Bilson
Charlize Theron, Gwen Stefani, Hilary Duff, Jessica Alba
Hebben jullie al zo een model in jullie kast hangen? Ik ben nog niet volledig overtuigd. Bij sommige foto's vind ik het echt mooi staan, andere vind ik dan toch niet zo geslaagd. Weet eigelijk niet of ik het echt mooi vind, en of ik het zelf zou dragen...