Mogelijk gemaakt door Blogger.

25 questions tag

Ik kreeg deze superleuke tag van Eva's beautyblog en Rinah van ChicAndTheCity. Ik had hem al bij sommige bloggers gelezen en vond het superleuk om zo wat meer te weten te komen van de persoon achter de blog!! Hier zijn mijn antwoorden: 1. Do you have any pets? Jaa, ik heb een klein groen parkietje. 2. Name 3 things that are physically close to you. Afstandsbediending van de tv, een kussen in de zetel en een papiertje van een koekje dat ik net gegeten heb. 3. What’s the weather like right now? Deze morgen scheen de zon, nu is het af en toe wat bewolkt, maar het is lekker warm!! Ideaal weer. 4. Do you drive? If so have you crashed? Ja, ik heb mijn rijbewijs sinds mijn 18jaar, maar pas sinds 5-6jaar mijn eigen auto, en zou niet meer zonder kunnen. Ik heb gelukkig nog geen echt ongeluk gehad. Vorige winter ben ik wel eens blijven slieren toen een auto voor mij plots stoptte en botste ik er tegen. 5. What time did you wake up this morning? Rond 8u30 ben ik wakker geworden (lees wakker gemaakt) en rond 9u opgestaan. 6. When was the last time you showered? Gisterenavond, en ik ben een echt douchemens, ik geniet echt van een douche! 7. What was the last movie you saw? In de cinema was dat 'Sex and the City 2'. Deze week thuis 'Into the Blue 2: the Reef' gehuurd. 8. What does your last text message say? 'Slaapt :)' Stuurde ik gisteren naar mijn vriendin. Ik was met haar en mijn zoontje Noah samen op stap geweest gans de dag, en tegen dat we naar huis gingen was hij wat moe. Toen ik nog maar één minuutje van bij haar vertrokken was, sliep hij al in de auto! 9. What’s your ringtone? Katy Perry: California Gurls Just love this summer-song!! 10. Have you ever been to a different country? Ik ging al 2x naar de US en bezocht ik NY, Baltimore en North-Carolina. Reisde al naar Turkije, Malta, Kreta, Rhodos, Spanje, Tunesië, Wales en Hongarije. En ging ik natuurlijk al naar Nederland en Frankrijk. 11. Do you like sushi? Nee, ik eet niets van vis, vind ik absoluut niet lekker!! 12. Where do you buy your groceries? Meestal in de Delhaize, aangezien die hier dichtbij ligt. 13. Have you ever taken medication to help you fall asleep faster? Nee, ik ben een echt avondmens, en kruip dan meestal veel te laat in mijn bed. Ik ben dan zodanig moe dat ik meestal direct in slaap val, en 's morgens dan ook nog heel moe ben!! 14. How many siblings do you have? 1 zus, die 2 jaartjes ouder is dan mij. 15. Do you have a desktop computer or a laptop? Heb allebei, maar gebruik alleen mijn laptop. 16. How old will you be turning on your next birthday? Op 30 juni was het mijn verjaardag, en toen werd ik... 28!! 17. Do you wear contacts or glasses? Ik heb een bril voor tv en computer, maar draag hem eigelijk veel te weinig. 18. Do you color your hair? Nee. 19. Tell me something you are planning to do today. Ik ben nog steeds in verlof, dus beetje luieren, beetje verder kasten uitkuisen, een bezoekje brengen aan mijn mama die terug is van vakantie en dan in de namiddag/avond een verjaardagsfeestje voor mijn neefje die 3 jaar wordt! 20. When was the last time you cried? Waarschijnlijk bij één of ander emotioneel moment in een film, haha! 21. What is your perfect pizza topping? Cheese, cheese and more cheese!! 22. Which do you prefer-hamburgers or cheeseburgers? What do you think... Cheeseburgers! 23. Have you ever had an all-nighter? Nee 24. What is your eye color? Groen/Grijs 25. Can you taste the difference between Pepsi and Coke? Ja, ik merk het verschil wel!! Voor mij het liefste een coca cola light!! Ik tag MissEvie, Suusie en Enisa van FashionIsMyPassion.