Mogelijk gemaakt door Blogger.

Yves Saint Laurent touche éclat

Omdat ik al heel veel goeds gelezen had over de touche éclat van Yves Saint Laurent, wou ik hem heel graag eens uittesten. Toen ik dit ene pakketje in solden zag staan bij planet parfum, wist ik, you're mine!!

Hij bevat de touche éclat concealer in kleur nr 2 en de Gommage Action Biologique, een gezichtsscrub.
De gezichtsscrub verwijderd onzuiverheden en dode huidcellen. Het is een soort egale gel, heel mooi met gouden glinstertjes erin, die je met droge handen op een droog gezicht aanbrengt. Door de gel uit te wrijven, ontstaat er een soort olie en wordt het vloeibaar om mooi uit te smeren. Daarna spoelen met water.

Het heeft een aangename geur, kan niet direct plaatsen welke, beetje een bloemengeur, en mijn gezicht voelde wel zacht aan, maar veel verschil merkte ik niet echt. Ik heb persoonlijk liever een scrub met een grovere textuur waarbij je echt voelt dat hij zijn werk doet.

De touche éclat daarintegen, ben ik helemaal voor gevallen. Werkt supergoed als concealer onder de ogen en het is supermakkelijk om aan te brengen.
Ik breng concealer onder de ogen altijd aan in een driehoek, en het borsteltje bij deze is superhandig.

Kijk even mee naar dit filmpje van Kandee Johnson (my favorite youtube makeupartist) dan weet je wat ik bedoel: