Mogelijk gemaakt door Blogger.

Model in a bottle

Vorige week krijg ik de Model in a Bottle die ik gekocht had eindelijk in de bus.
Het is een make up fixeerspray, matte finish.

Een amerikaans product, dat er heel bekend is en er al in verschillende tv-programma's aan bod kwam, zoals Oprah en The Tyra Banks Show.

Zo heeft Model in a Bottle ook een eyebrow sealer, make up remover, eyelash curler, duo lip conditioner en lipstick sealer, en make up brushes.

Wat belooft het flesje: Model in a bottle make up setting spray seals your make up and lasts as long as you do. No more touch ups! Model in a bottle is resistant to smudging, tears, humidity and water.
Dries with a translucent matte finish. Absorbs excess oil. Doesn’t clogs pores.
Tested on models only, not tested on animals!
Directions: Apply make up as usual. Allow mascara to fully dry before applying. Close eyes and spray evenly 10-12 inches from face. Allow 20-30 seconds to dry before opening eyes.
Ik ben voorlopig supertevreden van het product. Geeft een matte finish, niet de volledige dag, maar toch een serieus verschil moest je niets gebruiken, en houdt mijn make up heel goed, ook mijn oogschaduw zag er 's avonds nog bijna exact hetzelfde uit.
De hitte van enkele weken terug is er natuurlijk wel niet meer, dus ben eens benieuwd wat dat geeft.
Het ruikt ook superlekker, een frisse parfumgeur, maar is niet overheersend. Droogt supersnel en voelt niet plakkerig aan.
Ik gebruik ongeveer 3 sprays per keer.
Wat ik minder goed vind is de verpakking. Ik vind het een mooi flesje, maar het is van glas, dus als je het laat vallen, is het waarschijnlijk kapot!