Mogelijk gemaakt door Blogger.

Cute little cupcake ring

Ik schreef enkele maanden terug over de supercute spulletjes van Glam@Heart (lees het hier nog eens terug) en dan had ik natuurlijk een cupcake bestelling gedaan!
Ik heb die natuurlijk al eventjes geleden ontvangen, maar wou er nog geen postje over maken omdat de website van GlamAtHeart volledig vernieuwd werd en niet beschikbaar was, en nu is hij terug online, vol met nieuwe, leuke, schattige spulletjes!
Ik bestelde een cupcake ring, in wit. Die komt met een donkerroze hartje en 2 steentjes. Je hebt ze in nog meerdere kleuren. De ring is verstelbaar, dus je kan hem aan elke vinger dragen.
Elfi, the lovely lady behind all this sweetness, is superlief! Ze schrijft je echt heel leuke mailtjes als je vragen hebt of ivm je bestelling, en dat niet alleen. Toen ik mijn pakje opendeed, zaten er ook lekkere snoepjes bij mijn bestelling, postkaarten en een leuke brief, handgeschreven door miss glam herself!!
Bekijk hier ook enkele van haar nieuwe items:
What do you think, isn't it cute!!
Bekijk zeker eens de website voor meer spulletjes, en je kan er ook 'At House Party's' reserveren om samen met je vriendinnen alle spulletjes van dichtbij te bekijken!