Mogelijk gemaakt door Blogger.

Hawaiian Tropic coconut body butter

Hawaiian Tropic is een merk dat bestaat uit verschillende zonneproducten, van zonnecreme's en -olieën, tot aftersun, zelfbruiningsproducten, lipbalsems, body gloss en body butters, die bekend staan om hun vitamines en heerlijke exotische geurtjes.
Toen ik gisteren in de winkel de superleuke potten van hun body butters zag staan, in fel roze en fel groen, en ik zag dat er 25% korting op was, wou ik er eentje testen.
Ik vond ze alletwee wel lekker ruiken. De roze heeft een coconut-geurtje, en de groen bestaat uit lime-coolada. De groene rook echt heel fris, maar ik hou van kokosnootgeurtjes, en van roze ;), dus ik ging voor de hot-pink-version!!
Het is een body butter verrijkt met kokosnootolie, shea butter en avocado-olie.
Dagelijks aanbrengen zodat u huid een zachte en gezonde uitstraling behoudt en u zo u teint onderhoudt. Verzacht en hydrateert de huid diep. Perfect voor dag en nacht. Aanbevolen voor gebruik het hele jaar door.
Dagelijks zacht en gelijk aanbrengen na blootstelling aan de zon, na het nemen van
een bad of douche of wanneer de huid droog aanvoelt.
Na het aanbrengen voelt mijn huid echt wel zacht en is het glanzend, ook niet echt een plakkerig gevoel en voelt helemaal niet zwaar aan op het lichaam.
Wel vind ik de geur iets straffer dan in het potje. Na een tijdje wordt de geur echt wel aangenaam en blijft hij ook superlang hangen!!
Het product kostte 9,99€ bij etos, waar er dan 2,50€ vanaf ging, niet slecht voor een pot van 200ml, waar ik waarschijnlijk wel een tijdje mee verder kan.