Mogelijk gemaakt door Blogger.

Tag: Who does it best?

Ik kreeg opnieuw een leuke tag, van Eva (check haar leuke blog Eva's Beautyblog), nl de Who does it best? tag. Het is de bedoeling om even je favoriete make-upartikelen op een rijtje te zetten.
Eerst misschien goed om te weten. Zoals ik eerder al eens schreef, ik heb een gevoelig huid en het is niet gelijk wat ik erop smeer. Dat spreekt dan vooral op de basismake-up (foundation, concealer en blush), en eens ik iets goed heb gevonden, ga ik dan ook niet echt meer experimenteren met iets anders. Ook qua make-uplook draag ik bijna elke dag hetzelfde, hoewel ik daar sneller andere merken ga uitproberen in hetzelfde kleur dan! Best Blush Brand? Ik gebruik shiseido, kleur 'glistening brown', en ik ben er heel tevreden over!
Best Eyeliner Brand? Ik gebruik eigelijk nooit een echte eyeliner. Een zwart oogpotlood voor onder de ogen, die ik soms dan ook als eyeliner gebruik en dan blend met mijn oogschaduw. Ik gebruik nu Lancome 01 Noir.
Best Eyeshadow Brand? Ik gebruik voor het moment Helena Rubinstein's Smokey Earth, een bleke en een zwarte kleur, en ik blijf het supermooi vinden. Ook van de oogschaduw van Mac ben ik supertevreden, bv de zwarte kleur Carbon vind ik super. Best Lipstick Brand? Als lipstick gebruik ik eigelijk bijna enkel nude kleurtjes. Heb er een supermooie van bourjois. En Mac heeft er ook mooie. Best Lipgloss Brand? Ik heb overal in huis en handtas wel lipglossjes liggen, van allelei merken, Mac, Lancome, maar ook van MaxFactor, Essence en h&m, hello kitty en cupcake one's. Zolang ze maar pink zijn :) Best Foundation Brand? Ik gebruik de producten van de make-uplijn van Avene, Couvrance. Werken heel goed voor mijn gezicht en geven een mooi resultaat.
Best Nail Polish Brand? Nagellak is het enige dat regelmatig afgewisseld wordt. Mijn favoriete merken zijn Mac, Opi, Essie en Catrice.
Ik geef deze tag graag door aan Robin, Suusie, en mysteriousbrunette.