Mogelijk gemaakt door Blogger.

Lollipop Bling by Mariah Carey

Mariah Carey heeft een nieuwe parfumlijn op de markt, Lollipop Bling, bestaande uit 3 lekkere, sweet candy geurtjes, en daarbij de leuke lollipopbling website, think lots of pink, bling and candy, don't we all just love that!!
De inspiratie achter deze lijn kwam door haar nummer 'Candy Bling' en het verhaal achter haar verloving. Ze kreeg namelijk een diamanten ring verstopt in een lollipop ring!!

De 3 geurtjes kregen namen mee van Mariah's liedjes: Honey, Mine again en Ribbon.
Het gele flesje, Honey, wordt omschreven als 'Sun-drenched Sensuality', een bloemen- en citrusgeurtje met een vleugje honing en ananas.
Het rode flesje, Mine Again, wordt omschreven als 'Dangerously Delicious', een combinatie van Chocolate Raspberry en Magnolia.
Het blauwe flesje, Ribbon, wordt omschreven als 'Ravished and Enraptured' (verrukt en opgetogen), een geurtje van blue raspberry gecombineerd met de geur van een mooi boeketje bloemen.
De flesjes zijn alledrie afgewerkt met blingbling en een vlinder-dopje.

Ik vind de flesjes, de website en de foto's superleuk (hoewel ik denk dat er serieus wat photoshop aan te pas kwam, want Mariah Carey ziet er in het echte leven toch uit alsof ze iets meer lollipops gegeten heeft...)