Mogelijk gemaakt door Blogger.

Shopping and Nail Polish Remover...

Terug van mijn shopping-dagje in Antwerpen, het was heel warm maar superleuk.
Ik had echt veel te weinig tijd, wou toch nog een paar winkeltjes doen, maar om 18u sloten ze allemaal de deuren. En we hadden al gans de dag echt doorgestapt, bijna niet neergezeten maar toch ben ik blij met hetgene wat we allemaal gedaan hebben.
Ik heb superleuke aankoopjes gedaan (ik post zeker nog wat foto's)
Bedankt alvast voor de superleuke tips die ik kreeg!
Ik mocht ook bij Instant Spa een lakje van de Opi Shrek collectie gaan uitkiezen. De eerste keer dat ik er kwam, dus ik vond het heel leuk. Ik koos voor het lichtblauwe, 'What's with the cattitude'. Heel leuk kleurtje vond ik, en ik kon natuurlijk niet wachten om het thuis op te doen...
Helaas zal ik moeten wachten tot ik om een nieuw flesje kan gaan. Ik had het flesje in mijn NewLook shopping zakje gedaan, met leuke riempjes en nieuwe wedges.
Ik hoorde onderweg wel eens iets klingelen, maar met 7-8 zakjes in de hand en helemaal verhit van de wamte, had ik geen idee waar het vandaan kwam!
Eens in de auto zag ik plots een lichtblauwe vlek op mijn bil... Oh nee, wat is lichtblauw en kan uitlopen?? Help, mijn nagellakje was volledig gebroken en helemaal uitgelopen op al mijn nieuwe spulletjes! Mijn billen hingen ondertussen vol met lichtblauwe nagellak, had mij dan gesneden aan het glas, en de zetel van de auto hing ondertussen ook vol nagellak!!
De eerste beste parking opgereden en zoveel mogelijk proberen redden.
voor
na
Thuis aan de slag met nagellakremover. De autozetels gelukkig terug proper, de riemen kreeg ik ook vlug proper. Maar mijn donkerblauwe wedges kreeg ik niet zo makkelijk proper.
De sleehak is zowat van kurk gemaakt, en door er met de nagellakremover over te wrijven werden die helemaal bleek. Ik dacht, het is bleek of blauw, dus al de verf is eraf geraakt en nu ben ik aan de slag met waterverf, wasco's en een zakje thee om de kleur toch terug ietsje donkerder te krijgen...