Mogelijk gemaakt door Blogger.

Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector

Een volgende BB Cream up to the test! Ik gebruik er nog steeds dagelijks eentje, en vind ze tegenwoordig echt aangenamer dan een gewone foundation (lees hier nog eens mijn artikel over wat een BB Cream nu precies is).
Vandaag een review over de Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector.

Ik moet zeggen, ik had niet al te hoge verwachtingen, aangezien de eerste Garnier Miracle Skin Perfector (lees review hier) toch niet zo ideaal bleek voor mijn huid.
Maar ik ben toch aangenaam verrast!

Wat is het verschil nu tussen de eerste en deze BB Cream? 
Ze zijn allebei een All-In-One crème, die een perfecte huid creëert. Zorgen ook beide voor hydratatie van de huid, egaliseren de teint en vervagen imperfecties en lijntjes, maar de nieuwe BB Cream zorgt ook voor kleinere poriën.
Ze bieden beide een UV bescherming, maar bij de vorige was dat een SPF15 en bij deze nieuwe is het een SPF20.
En verder heeft hij nu ook een anti-glans non stop, die de huid matteert. En dat was bij mij toch wat het probleem met de vorige, hij was heel glanzend, en daarnaast gaf hij ook net niet genoeg dekking.

Deze BB Cream is dus specifiek voor de gemengde tot vettige huid. Zijn formule met minerale bestanddelen matteert de huid onmiddellijk, maar laat ze ook ademen. De huid ziet er perfect uit en de teint is helder en egaal.
Is ook verkrijgbaar in twee verschillende tinten (Light & medium).

Up to the test:
Ik heb de light versie, en die vind ik perfect voor mij.
Toen ik hem eerst opendeed kwam er direct al wat product uitgelopen, en dat is voor mij het enige minpuntje, hij is redelijk dun en vloeibaar.
Maar verder vind ik hem perfect, hij voelt ook dun op de huid wat wel positief is natuurlijk, dus je voelt helemaal geen zware make-uplaag op je gelaat. Hij geeft een mooie egale tint, bij de plaatsen met wat roodheid of oneffenheden doe je er gewoon nog een tweede laagje boven.
Smeert dus heel makkelijk open en ziet er echt goed uit op de huid.
Hij heeft niet echt een geur, wat ook niet nodig is.
Je hebt inderdaad onmiddellijk een mat effect, wat wel niet de volledige dag zo blijft, tegen de middag zie je wel een beetje blinkende plekjes, maar het valt echt heel goed mee.

Deze is dus echt mijn favorite budget BB Cream, en als je er eens eentje wil uitproberen, zou ik deze zeker aanraden.
Wat denken jullie van deze? Of hebben jullie hem zelf al geprobeerd?

Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector (light - medium)- €9.99