Mogelijk gemaakt door Blogger.

7 tips om de Efteling thuis te beleven


Ik wou dit jaar heel graag een tweedaags bezoekje brengen aan De Efteling. Hoewel de Efteling momenteel terug geopend is voor mensen in Nederland (met de nodige maatregelen uiteraard en niet vergeten, op voorhand reserveren), zit er voorlopig geen uitstapje vanuit België in, en geen idee ook wanneer dit weer zal worden toegelaten (en of we er ook direct zin in zullen hebben). Maar ik kreeg enkele leuke tips om de Efteling thuis te beleven, en ik denk dat mensen met kinderen nog dagelijks op zoek zijn naar wat afleiding, dat ik ze graag met jullie deel.

1. Efteling Kids app met spelletjes, verhaaltjes, kleurplaten en video's

We weten het allemaal wel, even wat afleiding via de tablet of smartphone zijn niet enkel voor de kinderen, maar ook voor de ouders welgekomen. Met de gratis Efteling Kids app duik je direct in een sprookjeswereld. Als je klikt op één van de attracties op de plattegrond, dan is het net of je even in de Efteling bent.

2. Een virtueel ritje in een Efteling-attractie

Stap in en laat je verwonderen door de vele attracties van de Efteling. Neem een kijkje naar alle onride-filmpjes van de Efteling.

3.Urenlang kijkplezier met de leukste Efteling YouTube-series

Wist je dat je op het YouTube van de Efteling kan genieten van meer dan 4000 video's van de Efteling. Met making-of filmpjes, series en zelfs completen theatershows!

4. Efteling knutsel- en kleurplaten

Nog een leuke tip, volg de borden van Efteling op Pinterest. Originele knutseltips en leuke kleurplaten, of bekijk er de mooiste creaties door jong en oud.

5. Efteling les-materiaal

Thuis leren is momenteel de norm. Het moet niet altijd zo serieus (lees saai) zijn, leren was nog nooit zo leuk met de Efteling-leskaarten. Leer het verschil tussen groot en klein met Klein Duimpje, of leer over de verschillende planten en bomen, en nog zoveel meer!

6. Op avontuur op de Efteling Kids website

Op de Efteling Kids website kan je eindeloos verdwalen zoals in het sprookjesbos. Je leert er je favoriete Sprookjesbosbewoner beter kennen en ontdekt er spelletjes, DIY-ideeën en filmpjes voor kinderen tussen 4 en 8 jaar.

7. Efteling Kids radio

Zing en dans mee met hits voor kids, 24 uur per dag bij Efteling Kids radio, en vraag ook zelf je liedje aan!

Zo, hopelijk hebben jullie iets aan deze leuke tips! Kijken jullie al uit naar een bezoekje (dit jaar, of misschien in de komende jaren)?