Mogelijk gemaakt door Blogger.

Zomer met Caudalie - Soleil des Vignes


De zomer is begonnen, en dat voelen we inderdaad! Heerlijk zomers weer en heel veel zon, dus wel nog zo belangrijk om onze huid goed te beschermen, maar ook een heerlijke zomerse geur boven te halen.
Ik testte de Caudalie Soleil des Vignes lijn, en ik ben helemaal verkocht. Alleen de geur al is zo heerlijk! In 2019 bracht Caudalie een nieuwe generatie zonneformules op de markt, maar ze hebben dit jaar ook enkele nieuwe producten namelijk een Eau Fraîche, een after sun met tan extender en een douchegel!

De heerlijke geur van deze producten doen direct denken aan warme zomerdagen en zachte zonnestralen, zoals oranjebloesem, kokosnoot, witte jasmijn en vanille. Dit is echt een combinatie van al mijn favoriete geuren bij elkaar, dus je kan je wel voorstellen dat ik heel enthousiast ben!

Het gezicht is altijd toch iets gevoelig en meer blootgesteld aan de zon, daarom vind ik het altijd fijn dat ze een apart product hebben voor het gelaat, met een hogere factor.
De SPF50 antirimpel zonnecrème voor het gelaat is water-resistant, biedt bescherming tegen veroudering en zorgt ook voor hydratatie, dankzij zijn kalmerend bio druivenwater. De formule is ook biologisch afbreekbaar en niet giftig voor het mariene ecosysteem.
Daarnaast is er ook een zonnespray, SPF30 maar verder met dezelfde formule, die zowel voor het lichaam als het gelaat gebruikt kan worden. Het is een milky sun spray dus brengt heel makkelijk en licht aan, superhandig in gebruik.
Beide zijn trouwens zowel in SPF30 als zijn SPF50 verkrijgbaar.


Nieuw in het gamma, voor na het zonnen, is er nu ook de Caudalie After Sun. Deze bevat een cocktail van natuurlijke biologische ingrediënten die de huid intens hydrateren en kalmeren, zoals Fairtrade Bio Kokosolie (bekend om zijn voedende eigenschappen), Bio Druivenwater (kalmeert en zit boordevol antioxidanten), Bio Aloë Vera  (bezit helende eigenschappen) en natuurlijk erwtenextract (verlengt de bruine teint en heeft een anti-aging en fotobeschermende werking).
Aanbrengen na elke blootstelling aan de zon, voelt heerlijk verfrissend aan, is niet plakkerig en trekt snel in. Hij gaat je bruine kleur ook langer gaan vasthouden.


Twee nieuw product in het gamma, is de Soleil des Vignes douchegel met 100% plantaardige formule en bevat geen zeep. Hij werkt verrijkt met hydraterende aloë vera en is geschikt voor elk huidtype, zelfs de gevoeligste huid


Als laatste nieuw product, en stiekem wel mijn favoriet, een heerlijk zomers parfum met deze zomerse geur, de Eau Fraîche Soleil des Vignes. Dit is gewoon zomer in een flesje.
En het flesje ziet er ook heel erg mooi uit, glazen flesje wel dus niet echt aan te raden om mee te nemen in de handtas.


Je hoort het, ik ben fan van deze collectie! Wat denken jullie?

Caudalie Soleil des Vignes
Eau Fraîche - 50 ml - €26.40
Douchegel - 200 ml - €10.60
After sun - 200 ml - €17.60
Zonnecrème gelaat SPF50 - 50 ml - €21.60
Milky Sun Spray - 150 ml - €23.10

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier