Mogelijk gemaakt door Blogger.

Hair: Garnier Fructis - Nourishing Banana Hair Food


Leuke verpakkingen, heerlijke geur én vegan, deze nieuwe Nourishing Banana Hair Food producten van Garnier Fructis hebben het allemaal! De Hair Food maskers van Garnier zijn al een tijdje op de markt en heel populair (ik testte vorig jaar nog het Aloë Vera Hair Food Mask), en nu hebben ze ook een shampoo en conditioner uitgebracht met dezelfde heerlijke geur en voedende formule. Ze hebben ze ook in verschillende varianten, ik testte de Nourishing Banana Hair Food versie.

De shampoo en conditioner zien er echt uit als flesjes smoothies, en ruiken echt heerlijk, net als het masker uiteraard. De producten zijn geschikt voor droog haar, en zorgen dus echt voor extra voeding en extra glans.
Op hun verpakkingen zijn ze ook heel open over hun producten, en delen info in mensentaal, je ziet wat er allemaal inzit, en waar de producten van komen. Ze zijn ook vegan (sinds 1989 engageert Garnier zich voor een wereld zonder dierproeven), recycleerbaar en bevatten geen siliconen of kleurstoffen. De formules zijn ook voor 98% van natuurlijke oorsprong. Kan ik alleen maar toejuichen!


De shampoo is heel aangenaam. Je hebt heel weinig nodig, schuimt goed terwijl er toch geen siliconen inzitten en mijn haar voelt zacht aan. Ook bij gebruik van de conditioner en het masker valt het mij direct op dat mijn haar heel erg zacht aanvoelt.
Ik wissel de conditioner en het haarmasker af, maar als mijn haar heel droog aanvoelt, zou ik beide zeker combineren. Het masker is 3-in-1, kan gebruikt worden als conditioner, masker of als dagelijkse verzorging (zowel op nat als droog haar, zonder uit te spoelen).
Nog een groot pluspunt, de geur!! Deze producten ruiken zo heerlijk, en de geur blijft ook echt hangen in je haar! Zo fijn, zelf hier in huis merkten ze het de dag nadien nog op.


Ik ben alvast fan, en benieuwd naar de andere varianten!
Wat denken jullie van deze Banana hair food producten?

Garnier Fructis Nourishing Banana Haar Food
Shampoo - 350 ml - €5.99
Conditioner - 350 ml - €5.99
masker - 391 ml - €6.99
Verkrijgbaar in de drogisterij, supermarkt, ... 

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier