Mogelijk gemaakt door Blogger.

Hair: Garnier Fructies Aloe Vera Hair Food


Wat extra voeding voor je haar, daar kunnen je lokken echt eens van opkikkeren. Zo probeerde ik de nieuwe Garnier Fructies Aloe Vera Hair Food, een hydraterend haarmasker voor normaal tot droog haar. 
Het is haarmasker is vegan, op basis van fruit vol voedingsstoffen. 98% van de ingrediĆ«nten is van natuurlijke oorsprong. 
De eigenschappen van aloe vera zorgen voor intense hydratatie en voor een zachtheid van je haar, zonder het zwaar te maken. Daarnaast ontwart het haar over de hele lengte.
Het uittesten waard!

Het Aloe Vera Hair Food masker is een 3-in-1 masker en kan gebruikt worden als conditioner, masker of verzorging. Beetje uitzoeken naar de hoeveelheid, afhankelijk waarvoor je het gebruikt. Als verzorging heb je echt niet veel nodig, omdat je het dan niet uitspoelt en het dan snel vettig kan lijken.
Je hebt sowieso niet zoveel nodig, en dus met zo een grote pot kom je wel een hele tijd verder. Ideaal om de komende zomer mee te overbruggen, want door de zon kan het haar zeker wat extra hydratatie gebruiken.

Het product bevat geen siliconen, parabenen of kunstmatige kleurstoffen, maar zorgt echt wel voor de nodige verzorging. Ik gebruik het twee keer per week als masker, en ongeveer dagelijks als verzorging, en ik voel echt dat de textuur van mijn haar veel beter aanvoelt.
Minder droog, extra zacht en ik kan mijn haar ook makkelijk doorkammen. Nog een extra pluspunt, de heerlijke geur van dit product, die ook lang blijft hangen.

Ook nog verkrijgbaar: Papaya Hair Food (voor beschadigd haar) of Banana Hair Food (voor droog haar).
Ik ben alvast fan, en mijn haar al helemaal!! Wat denken jullie ervan, en voor welke zouden jullie gaan?

Garnier Fructies - Aloe Vera Hair Food

Verkrijgbaar in de drogisterij
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier