Mogelijk gemaakt door Blogger.

Mijn Netflix favorieten van het momentHet is al sinds januari vorig jaar geleden dat ik mijn Netflix favorieten deelden. Jullie vonden het leuk om lezen, en ik kreeg ook heel veel tips van jullie in de reacties om zo nieuwe series te ontdekken! Tijd dus om nog eens een update te delen. Welke series zijn me bijgebleven het afgelopen jaar, welke zijn we nu aan het kijken, ... Mijn nieuwe Netflix-favorieten op een rijtje!

Aangezien er tegenwoordig niets meer te zien is op de gewone tv, keken we de afgelopen drie weken al drie verschillende series! Zo keken we Chambers en Dead To Me uit, en zijn we nu volop aan het kijken naar The Missing. Alle drie totaal iets anders, maar wel heel goed!

Chambers misschien dan toch de favoriet van de drie. Beetje creepy, maar neemt je toch mee, je wilt gewoon weten wat er aan de hand is. Het verhaal gaat over Sasha, die enge visioenen krijgt na een harttransplantatie en ze probeert de waarheid te achterhalen over de mysterieuze dood van haar donor.

Dead To Me is een dark comedy, die het verhaal verteld over een weduwe, Jen, die op zoek is naar de doodrijder van haar man. Ze leert Judy kennen en al snel worden ze beste vriendinnen.
Jen wordt gespeeld door Christina Applegate, ik ben geen grote fan van haar maar ze speelt echt top in deze serie, net als Linda Cardellini, die Judy speelt in de reeks!
Er zitten emoties in, maar ook humor. Hopelijk komt er snel een tweede seizoen aan.

The Missing is een thriller-serie die zich afspeelt in Frankrijk. Het Britse koppel Tony en Emily gaan op vakantie naar Frankrijk met hun 5 jarig zoontje Oliver. Al wordt de vakantie snel een nachtmerrie, wanneer hun zoontje verdwijnt. Acht jaar later is de vader nog steeds op zoek, en het verhaal neemt je mee zowel naar het verleden, het moment van de verdwijning als naar het heden.
We zitten nog maar aan aflevering 3, en er zijn twee seizoenen, maar het is alvast heel spannend om te blijven verder kijken, ook al is het zelf mijn grootste nachtmerrie!

Wat niet in mijn favorieten-lijstje mag ontbreken, is toch wel Full House/Fuller House. Ik ben samen met mijn zoontje van 11j Full House beginnen kijken, nostalgie voor mij en zo leuk om er 's avonds ons momentje van te maken voor hij gaat slapen! We hebben ondertussen alle 8!! de seizoenen uitgekeken en ondertussen ook Fuller House uitgekeken. We wachten dus volop op het nieuwe seizoen (jammer genoeg pas in het najaar) maar ondertussen alweer begonnen met aflevering 1 van Full House :).
Tijdens onze vakantie naar San Francisco vonden we het natuurlijk ook leuk om heel wat bekende plekken uit de serie te zien. En we bezochten ook de Warner Bros Studios in Hollywood, waar de serie gefilmd wordt!
Het huis van Full/Fuller House die we zagen tijdens de Warner Bros Studio Tour.

The Sinner was een serie waar ik erg naar uit keek! Als je hem nog niet gezien hebt, zeker doen!! Hoofdpersonage Cora, top-prestatie door Jessica Biel, is een doodgewone mama die vanuit het niets een man vermoord op klaarlichte dag op een drukke locatie. Iedereen weet dat ze het gedaan heeft, maar niemand weet waarom, ook zijzelf niet.
Er komt een tweede seizoen, benieuwd naar het verhaal daarvan.

Nog toppers waar ik graag naar gekeken heb, zijn Good Girls (supergrappig), Bates Motel (beetje creepy maar toch geweldig), Fargo maar dan enkel het eerste seizoen vond ik goed, Glow, You en Dirty John.
Daarnaast kijk ik dit jaar ook uit naar het nieuwe seizoen van Stranger Things, Dark en Ozark.

Zo, dit waren mijn favorieten op een rijtje van de afgelopen maanden. Geef mij gerust ook die van jullie door, altijd op zoek naar nieuwe tip!