Mogelijk gemaakt door Blogger.

Gaston Luga - Mijn favoriete rugzak mee op reis


Kort voor onze vakantie naar Amerika, leerde ik het Zweedse rugzakkenmerk Gaston Luga kennen.
Hun producten zijn gemaakt van vegan kunstleer, sterk canvas en metalen details. Het typische Zweedse design is minimalistisch en elegant, en dat vind ik er net zo fijn aan!
Voor op vakantie nemen wij altijd een rugzak mee om de nodige items in te stoppen als we op pad zijn (zoals camera, papieren, drinken en snacks, ...), dus ik was heel blij om deze te kunnen meenemen!

Alle rugzakken van Gaston Luga bevatten ook een laptopvak, wat tijdens onze reis nu niet nodig was, maar dat gaf wel meer bescherming voor mijn fototoestel, en een paspoortvakje.
Ik koos zelf voor de Praper Backbag in zwart. De Classy modellen vond ik ook heel mooi (iets kleiner wel, maar iets eleganter), maar ik vond de Praper ook voor mannen heel mooi en aangezien ik niet altijd de rugzak wil dragen op reis, was het handiger om voor een model te gaan die mijn vriend ook wou dragen ;).

Ik vind hem echt wel heel mooi, en past echt overal bij. Hij heeft naast het laptopvak binnenin nog twee kleinere vakjes. En aan de buitenkant (de rugzijde) een klein vakje om bv. je paspoort of andere papieren in te bewaren, heel handig want je kan er direct aan maar zit toch tegen je rug als je de rugzak aan hebt, dus veilig opgeborgen.

Maar hij is niet enkel handig tijdens het reizen, door zijn minimalistische en elegante look, kan je hem zeker ook voor het werk of een andere uitstap gaan gebruiken! Ik ben alvast fan.

Daarnaast gebruikte ik tijdens onze vakantie ook de toilettas van Gaston Luga, de zwarte versie (nu enkel nog verkrijgbaar in het roze). Heel handig voor je toiletspulletjes natuurlijk, maar ook bv. voor laders, kabeltjes, ... in te bewaren en mee te nemen op reis.

Wil jij ook zo een mooie rugzak? Met de kortingscode petracupcake krijg je 15% korting! Bij aankoop van een rugzak krijg je nu trouwens een paspoorthouder cadeau ter waarde van €30!
Bekijk alle modellen op de website gastonluga.com

Gaston Luga - Praper Backback Black - €149
Disclaimer: ik kreeg deze producten in ruil voor een blogpost. Deze sponsoring heeft geen enkele invloed op mijn beoordeling. De volledige disclaimer lees je hier