Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Goodiebox - on the go


Ik heb al verschillende beautyboxen uitgeprobeerd, daarbij krijg je maandelijks een box met enkele beautyproducten in. Op voorhand weet je niet wat erin gaat zitten, maar je krijgt altijd wel heel wat meer in waarde dan hetgeen je ervoor betaald. Superhandig zo om nieuwe producten/merken te leren kennen vind ik altijd. Natuurlijk wel altijd een beetje tricky, als er dan iets in zit wat dan toch je ding niet is.
Deze maand kreeg ik als eerste keer de nieuwste Goodiebox toegestuurd, met als thema 'On The Go'. Ideaal met het zomer/reisseizoen voor de deur. Want het zit boordevol producten die je zo in je koffer kan stoppen, inclusief handig Ă©n leuk tasje. Kijken jullie even mee.

Als eerste een roze tandenborstel van Goodiebox zelf, in een afsluitbare houder. Jammer dat het een plastic versie is, zou heel leuk geweest zijn moesten ze er een houten versie genomen hebben. Maar hij is wel heel leuk, en prima als reisversie. Ook het roze tasje van Goodiebox is superleuk en heel erg handig om mee te nemen tijdens de vakantie of op een dagtripje!

Twee haarproducten zitten er in de box van deze maand, namelijk een shampoo met olie van het merk Beaver, ideaal om het haar te gaan verzorgen en voeden tijdens de zomer (zon, zee, strand... je haar kan wat extra voeding gebruiken).
Daarnaast ook een mini droogshampoo van Batiste, ook handig op vakantie als er eens geen tijd is om je haar te wassen of om snel wat extra volume aan je haar toe te voegen. Deze is de Rose Gold versie, en hij ruikt héérlijk!! Ik wil hem alleen al gebruiken voor de heerlijke geur!

Een product waar ik heel erg benieuwd naar ben, is de Dragon's Blood Cleansing Water van Radial. Het is een micellair water, boordevol vitaminen. Geen goedkoop merk, dus tof om deze hierin terug te vinden. Dragon's Blood is geen drakenbloed, maar het komt van een rode plantenhars die beschermend en helend is voor de huid.

De laatste twee producten zijn ook heel leuke voor de make-up fans! Een Banana Setting Powder van Bellapierre. Het is een geel transparant poeder dat je huid matteert en tegelijkertijd ook opfrist door zijn gele ondertoon. Doordat het poeder alleen maar mineralen bevat is het helemaal niet slecht voor de huid en zal hij deze ook niet gaan verstoppen. Ik ben alvast fan, heb hem al dagelijks gebruikt!
Bij een poeder hoort natuurlijk ook een make-up kwast om deze aan te brengen. Deze kabuki brush van Niré is daar perfect voor. Hij voelt superzacht aan en een ideale aanvulling in mijn brush-collectie!

Als eerste kennismaking met Goodiebox ben ik alvast aangenaam verrast. Je betaald €19.99 voor deze box, maar de waarde van de producten is maar liefst €84 doordat toch een aantal duurdere merken bijzitten.
Wat denken jullie van de inhoud en het concept?

Goodiebox - €19.99/maand, inclusief verzendkosten
Het is een maandelijks abonnement, die je ten alle tijden kan stopzetten.
Meer info op mygoodiebox.be
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier