Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Garnier Ambre Solaire zonnebescherming


De zomer is vrijdag officieel begonnen, en dat hebben we al gemerkt! Een heerlijke zomers weekend met heel veel zon, en dit zal de komende week nog heel wat meer zijn! En hoe leuk het allemaal wel mag zijn, toch mogen we niet vergeten dat de zon ook schadelijk is voor onze huid, wat huidkanker tot gevolg kan hebben!! Het is dus heel belangrijk om onze huid te beschermen.
En geen excuses meer dat het een gedoe is, want ik toon jullie graag de nieuwe zonnebeschermingsproducten van Garnier Ambre Solaire, die je echt supersnel aanbrengt en je helemaal niet voelt op de huid!!

Ik vind het echt heel belangrijk om mijn huid te beschermen tegen de zon, en probeer dit ook door te geven aan de rest van het gezin (en jullie uiteraard!!). Vooral voor kinderen is het vaak een gedoe, ze vinden het niet leuk om volledig ingesmeerd te moeten worden, er plakt dan zand aan hun huid, het duurt te lang... Ik heb echt de ultieme tip, namelijk de Zonnespray anti-zand 50+ Sensitive Expert+ van Garnier Ambre Solaire.
Hij plakt niet, is waterresistent en is ook perfect voor de lichte, gevoelige en zon-intolerante huid. Hij biedt echt een zeer hoge bescherming én brengt supermakkelijk aan. Gewoon op de huid sprayen, voelt heel licht en luchtig aan, geen plakkerig gevoel, zelf niet op je handen wanneer je het product inwrijft! Heel gemakkelijk ook voor de kindjes om zelf te doen!

Ook uit het gamma van Sensitive Expert+ is deze zonnecrème ontwikkelt voor de gevoelige huid van het gezicht. Perfect ook voor heel lichte huidtypes en zon-intolerante huid. Zeer hoge bescherming met spf 50+ en gaat ook de huid gaan hydrateren, zonder deze glanzend of vet te maken, en laat ook geen witte waas achter.
Deze heb ik zelf nog niet getest, omdat ik al een product heb voor mijn gezicht, die ik uiteraard eerst wil opgebruiken.

Nog een zonneproduct waar ik dolenthousiast over ben, is deze nieuwe UV Water, beschermende, transparante zonnespray! Voelt helemaal niet als een zonnebescherming maar toch bevat hij een spf 50! Hij is licht en verfrissend, hydraterend dankzij Aloë Vera, onzichtbaar en niet plakkerig. En daarnaast ruikt hij ook heerlijk! Ik ben fan, echt een heerlijk product!
Niet vergeten, goed schudden alvorens te gebruiken om het product te homogeniseren.

Als laatste product, de Garnier Ambre Solaire After Sun, ook met Aloë Vera. Heerlijk om je huid te gaan verzachten en hydrateren na blootstelling aan de zon. De niet-vette, niet kleverige melk trekt snel in en parfumeert de huid licht.
De hydraterende gel van Aloë Vera is rijk aan mineralen en vitaminen en heeft kalmerende en beschermende eigenschappen.
De huid is zacht en soepel en voelt opnieuw comfortabel aan.

Dus, afgesproken, niet vergeten je huid te gaan beschermen deze zomer en ook veel water te drinken!
Wat denken jullie van deze zonneproducten?

Garnier Ambre Solaire
Kids Sensitive Expert+ zonnespray anti-zand spf 50+ - 200 ml- €12.99
Sensitive Expert+ Face spf 50+ - 50 ml - €12.99
UV Water spf 50 - 150 ml - €12.99
After Sun Aloë Vera - 200 ml - €12.99
Verkrijgbaar in de drogisterij, warenhuis, ...


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier