Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random Pics: Het is zomer!!


Eindelijk is het zover, de zomer is gestart! Toch wel mijn favoriete seizoen, lange dagen, gezellig in de tuin zitten, fietstochtjes, ... Tijd dus om nog eens mijn leukste foto's te delen, voordat de echte zomerse foto's eraan komen. Nu, er zijn heel wat foto's te zien op mijn instagram, maar voornamelijk van onze vakantie in Amerika, dus die hou ik natuurlijk voor de reisblogjes daarover.
Maar deze wou ik jullie toch niet ontzeggen!

De roze donut van bovenste foto, is er eentje vanuit Europa-Park, tijdens ons bezoekje daar! Maar daar komt volgende week zeker ook nog een verslagje over online.
Hoe leuk is deze combinatie!! Ik vind het t-shirt echt heel leuk, zowel op een jeans, rokje, short, ... (gevonden bij Zeeman trouwens). 

Dit heerlijke drankje, dronk ik bij Cocotine. Een ontbijt-lunch-taartjes plek in Gent (buitenrand) die heel pinterest/instagram-proof is ;). Heel wat roze, tot de drankjes toe, heerlijke taartjes en supergezellig ingericht! Een aanrader, dus dringend eens het ontbijt of de lunch gaan uittesten. 

Ik deelde al een review van de nieuwste zomerproducten van Avène hier op de blog, maar deze foto ontbrak daar. Daarom mag hij toch in de lijstje bij, omdat ik hem toch zo leuk vind! 

De afgelopen weken konden we onderweg toch overal genieten van deze prachtige wilde bloemen, en moest toch even deze foto maken op een zonnige ochtend! 

Afgelopen weekend gingen wij al een kijkje nemen naar de nieuwste Disney-film Toy Story 4! Hij loopt ondertussen ook al in de zalen, en echt een aanrader, voor jong en oud! 
Supergrappig, we hebben echt veel luidop gelachen, maar ook echt een mooi verhaal.

Als laatste, ja, ik heb er nog een tattoo bij :). Het is echt waar wat ze zeggen, eens je eraan begint, heb je de smaak te pakken. Ondertussen is deze mijn vijfde, maar allemaal heel klein en minimalistisch (behalve misschien de korenbloemen, die zijn iets groter).
Deze ondergaande zon is eigenlijk een beetje een symbool voor mijn verloving, aan het strand met de zon die onderging, dicht bij mijn hart geplaatst. 

Zo dit was het voorlopig! Binnenkort komen de echte zomerfoto's er ook zeker aan! Volg me gerust op instagram om niets te missen ;)