Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: The Body Shop - Cactus Blossom


Oké, ik heb een nieuwe favoriete lijn van The Body Shop, namelijk Cactus Blossom! Heerlijke geur, leuke verpakking, licht en luchtig... perfect voor de lente en komende zomer!
Ik testte enkele producten uit van deze collectie en vertel jullie er vandaag graag wat meer over.

De producten uit de Cactus Blossom lijn zijn verrijkt met cactusbloemextract uit Marokko en worden elk apart gecombineerd met andere heerlijke ingrediënten. Ze hebben een heerlijke frisse, bloemige en fruitige geur, heel moeilijk te beschrijven maar oh zo heerlijk!

Cactus Blossom Shower Gel
Deze zeeploze douchegel is verrijkt met een exotische mengeling van cactusbloemextract uit Marokko en Community Trade honing uit Ethiopië. Hij reinigt en verkwikt de huid en is zacht schuimend! Ik vind hem zo fijn onder de douche, je hebt er helemaal niet veel van nodig en geeft zijn heerlijke geur direct af.

Cactus Blossom Body Yoghurt
Misschien wel mijn favoriete producten van deze collectie (sorry body butter), maar deze body yoghurt met gel-crèmetextuur is zooo heerlijk! Perfect ook voor de zomer, een body butter vind ik natuurlijk ook heel fijn, maar gebruik ik liever tijdens de winter.
Deze is zo licht, luchtig en verfrissend! Hij trekt supersnel in, maar houdt de huid wel 48 uur lang gehydrateerd. Je kan deze na het douchen ook op de vochtige huid aanbrengen.
Naast cactusbloemextract bevat deze ook biologische Community Trade amandelmelk uit Spanje.

Cactus Blossom Body Butter
Deze hydraterende body butter is een must voor de droge huid. Hij bevat cactusbloemextract en Community Trade sheaboter uit Ghana. De body butter biedt maar liefst 72 uur hydratatie aan de huid. Hij blijft wel een favoriet hoor, zeker in deze heerlijke geur, maar ik spaar hem toch nog even op tot na de zomer (wel een special edition dus beschikbaar tot zolang de voorraad strekt).

Cactus Blossom Body Scrub
Als laatste product probeerde ik de Body Scrub, en ook deze is heel fijn. Mild maar toch effectief. Hij maakt de huid gladder en zachter. Bevat naast cactusbloemextract ook Community Trade honing uit Ethiopië en zacht scrubbende frambozenpitten.

Daarnaast bevat de collectie ook nog een Cactus Blossom Hand Wash!
Ik ben fan van deze collectie, dus kan deze alleen maar aanraden!

Wat denken jullie, en welk product spreekt je het meeste aan?
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier