Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Essie - Lente collectie 2019


Hoewel we misschien al uitkijken naar de zomer, stel ik jullie graag de lentecollectie van Essie voor. Zes prachtige nagellakjes in heerlijke pastelkleurtjes , nude, roze en paars gecombineerd met enkele donkere tinten zoals grijs en bruin. Ik vind ze allemaal perfect voor zomerfeestjes, zoals trouwfeesten en tea-parties. Niet te opvallend maar wel met de nodige glans!

Ik heb ze nog niet allemaal geprobeerd, maar wou toch niet wachten om dit artikel te delen, omdat de kleurtjes toch echt zo mooi zijn! Ik gebruik altijd twee laagjes nagellak, omdat de kleur dan het beste uitkomt!
Ik merk nu ook op dat ik een lakje teveel op de foto's heb gezet, omdat ik op het moment dat kleurtje net gebruikt had om mijn teennagels mee te lakken, oops. Namelijk het donkerste roze kleurtje (derde in de rij), Lounge Lover. Niet uit deze collectie dus, maar ook wel heel leuk!

Maar terug naar deze lente collectie. Als eerste zie je drie zacht roze tinten.
Zo is er het lichtste kleurtje Stirring Secrets, een licht nude-beige kleurtje met een beetje roze en een crème finish. Een heel mooi basiskleurtje voor als het niet teveel moet opvallend maar je nagels er wel heel verzorgd wilt laten uitzien. Dit is echt mijn favoriete kleurtje voor de lente, vind het heel stijlvol.

Het tweede roze kleur uit deze collectie is Pinkies Out, een perzik-roze kleurtje met een parelmoerglans. Heel mooi in het zonlicht. Deze heb ik wel al uitgeprobeerd en bleek ook echt supermooi op mijn nagels. De parelmoer valt niet zo heel erg op op de foto's, maar is echt heel mooi aanwezig!

A Touch of Sugar, een nude-pink kleurtje met gouden glittertjes, heb ik nog niet uitgeprobeerd. Heeft dus een shimmer finish. Ziet er echt zo mooi uit!
Wat meer kleur op je nagels maar toch nog een lichte tint, dan kies je voor Tiers of Joy, een koel pastel blauw-paars kleurtje met een parelmoerglans. Prachtige kleur, vooral ook in direct zonlicht om het effect van de glans finish goed te kunnen zien.

Als laatste de twee donkere tinten. Zo is er Teacup Half Full, een kastanjebruin kleurtje met gouden parelmoerglans. Misschien eerder een herfstkleurtje, maar toch heel stijlvol.
Reign Check is een metallic grijze kleur met hele lichte gouden glitters, ook onverwachts in een lentecollectie maar wel leuk voor als je vaak voor echte donkere kleuren kiest en dit dan je lente-tint kan zijn! Ook deze moet ik nog uitproberen, maar ze zien er alvast top uit!

Ik heb dus nog niet alle lakjes uitgetest, maar als je graag goede, duidelijke foto's ziet van alle lakjes uit deze collectie, raad ik je aan om eens een kijkje te gaan nemen op de blog Beautygoddess van Deb. Zij neemt de mooiste foto's, echt heel goed in detail ook!

Welke is jouw favoriete kleur uit deze lentecollectie van Essie?

Essie Spring Collection 2019
€12.49/st. 
Verkrijgbaar bij oa. Kruidvat, Di, Planet Parfum, Ici Paris XL, boozyshop,...

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier