Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Klaar voor de zomer met Avène


Hoewel de zomer wel een beetje op zich laat wachten, ze komt eraan, zoveel is zeker! En dan kan je maar beter voorbereid zijn. Daarom heb ik enkele items aan mijn skincare routine toegevoegd, nieuwe producten van mijn favoriete merk Avène. Zowel om mijn huid te reinigen, extra te gaan hydrateren als te beschermen!

Ik reinig mijn huid elk ochtend en avond met de Cleanance Hydra wascrème van Avène, maar ik vind het daarnaast ook belangrijk om eerst alle onzuiverheden en make-up weg te halen. Dat doe ik nu met de Micellar Lotion van Avène. Daarnaast gaat deze ook de huid gaan beschermen en verzorgen, want hij bevat het Thermaal Water van Avène, gekend voor zijn verzachtende eigenschappen.
Je hoeft deze niet af te spoelen, dus kan ook best alleen gebruikt worden. Hij bevat een subtiel parfum dus is heel aangenaam in gebruik, terwijl hij toch geschikt is voor de meest gevoelige huid.

Nog zo een verfrissing voor de huid, is de Thermal Spring Water Spray. Je kan hem echt als verzorgingsproduct gaan gebruiken, want hij verzacht echt de huid en werkt kalmerend en anti-irriterend. Dus perfect bij huidirritaties, zonnebrand, na een dermatologische ingreep, of gewoon om je make-up te fixeren. En tijdens warme dagen om op je huid aan te brengen als verfrissing en afkoeling, of na een warme zomerdag om je huid te gaan herstellen.

Als eerste nieuw product bij Avène, laat ik je kennismaken met het Sérum éclat, een serum voor een stralende teint. Dit product zorgt voor energie voor de futloze, gevoelige huid. Werkt hydraterend, verfrissend, kalmerend en zorgt voor een stralende huid.
Hij bevat een extract van rode vruchten dat de huidcellen een echte boost geeft dankzij vitamine E. Het is een frisse textuur met een roze, poederachtige finish die tekenen van vermoeidheid minder doen opvallen en de teint subtiel gaan opfrissen. Je gebruikt deze voor je dagelijkse verzorging.
Ik merk nog niet echt zoveel verschil dankzij dit product, maar het voelt wel aangenaam en verfrissend aan als ik het aanbreng!

Nog een nieuw product, is de Avène B-Protect SPF 50+ zonnecrème voor de gevoelige huid. Ik gebruikte eerder al de 50+ zonnefactor van Avène, maar deze B-Protect bevat een 3-in-1 formule die beschermt tegen UV-stralen, tegen vervuiling en werkt egaliserend.
Het bevat namelijk kleine pigmenten die vrijkomen zodra het product wordt aangebracht. Ze voorzien de huid van een subtiele tint waardoor deze prachtig gaat stralen, zonder te glimmen.
Ik ben fan, en breng deze ook dagelijks aan na mijn verzorging. Want ook al schijnt de zon nog niet zoveel, ze is er toch en je kan je huid maar beter beschermen!

Als laatste, geen echte verzorging, maar ze bevatten ook een SPF 20, de beautifying lipsticks. Daarnaast zijn ze ook waterproof en voedend. Ze hebben de kleur van een lipstick, het comfort van een balsem en de glans van een gloss.
Verkrijgbaar in drie verschillende tinten, Nude Tendre (een nude kleurtje), Rose Velours (een elegant frambozen-roze kleur) en Rouge éclat (een warm-rode kleur). Je kan de intensiteit gaan aanpassen, één laagje zorgt voor een natuurlijk en licht resultaat, terwijl meerdere lagen zorgt voor een intenser resultaat!
Ik vind ze echt superleuk, het nude kleurtje gaat al overal met mij mee naartoe!

Wat denken jullie van deze nieuwe producten? Ga jij voor extra verzorging tijdens de zomer?

Avène Micellair Lotion - €15.50 - 200 ml
Avène Thermaal Water Spray - €8.80 - 150 ml
Avène Sèrum éclat - €20.50 - 30 ml
Avène B-Protect 50+ - €16.50 - 30 ml 
Avène Couvrance verfraaiende lippenbalsem - €17.90/st.
Verkrijgbaar in de (online) apotheek


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier