Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: The Body Shop - White Musk Flora


Een beetje lentegevoel tijdens deze regenachtige dagen, dankzij het nieuwe White Musk Flora Eau de Toilette van The Body Shop. Een heerlijk bloemengeurtje met oa. pioenrozen en lelietjes-van-dale, en diervriendelijke musk.
Deze is de bloemige variant op de klassieke White Musk van The Body Shop.

In White Musk Flora zijn de zoete noten van bergamot en roze peper perfect in balans met een fleurig boeket van pioenrozen en lelietjes-van-dale, en diervriendelijke musk. Hij is dan ook 100% vegan.
Het is een elegante en bloemige geur, perfect voor de lente.

Hij ziet er ook leuk uit met zijn roze kleur, dus staat heel mooi in de badkamer of op je make-up tafel. Maar ben vooral ook fan van de geur. Een heerlijk frisse en bloemige geur, die heel fijn en licht is en toch wel lang blijft hangen. Een vrouwelijke geur, en echt wel mijn nieuwe favoriet van het moment.

De White Musk Flora collectie bestaat niet alleen uit een parfum. De lijn is ook uitgebreid met een douchegel, een fragrance mist een een body lotion. 
Dus ik wil me ook dolgraag de douchegel en body lotion aanschaffen om de geur echt in laagjes te gaan opbouwen en er nog meer van te genieten!

Wat denken jullie van deze geur, iets voor jou?

The Body Shop - White Musk Flora
Eau de Toilette - 60 ml - €31
Shower gel - 250 ml - €9
Fragrance mist - 250 ml - €14.50
Body Lotion - 250 ml - €14.510
Verkrijgbaar vanaf 18 mei in de winkel van The Body Shop
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier