Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: The Body Shop - Coconut Bronze


Een natuurlijk gebruind tintje en een zomerse gloed, zonder te zitten bakken in de zon of als de zomer bijna voorbij is, geen probleem met de nieuwe producten van The Body Shop, Coconut Bronze. Geef jezelf het hele jaar door een natuurlijk uitziende, zonnige uitstraling, dankzij de bronzing powders en lotions, die verrijkt zijn met biologische Community Fair Trade-koksolie uit Samoa.
Ik testte de Glowing Wash-Off Tan, de Glistening Glow Powder en de Matte Bronzing Powder.

De Coconut Bronze Glowing Wash-Off Tan is eigenlijk een afwasbare zelfbruiner, perfect voor een sunkissed look zonder schrik te hebben van oranje vlekken die er niet meer afgaan zoals bij een echte zelfbruiner, of de minder aangename geur!
Deze is een hele lichte balsem die je makkelijk kan blenden en die je huid een natuurlijke, warme gloed geeft met een subtiele glinstering en egale finish. Het is bestand tegen zweten en blijft goed zitten, maar spoelt er wel vlot af tijdens het douchen met lauw-warm water en zeep. 


Daarnaast probeerde ik ook nog de twee poeders uit deze collectie. Zo is er het Coconut Bronze Glistening Glow Powder, een bronzer en highlighter. Zorgt direct voor een mooi zomers kleurtje en een dosis shimmer.
Er zit een poederdons bij, die handig is voor een nodige touch-up onderweg, maar ik gebruik hem voornamelijk thuis met een kwast.


De Coconut Bronze Matte Bronzing Powder komt in drie tinten: fair, medium en dark. Ik testte de medium. Het is een matte bronzer, die zorgt voor een mooie zomerse tint. Het resultaat is heel natuurlijk en de poeders brengen heel makkelijk aan.
Dankzij de kokosolie voelen ze ook heel zacht en fijn aan, zeker niet te poederig of plakkerig.


Wat vinden jullie van deze Coconut Bronze collectie?

The Body Shop - Coconut Bronze
Glowing Wash-Off Tan - 100 ml - €15
Glistening Glow Powder - 9 g - €15
Matte Bronzing Powder - 9 g - €15
Verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier