Mogelijk gemaakt door Blogger.

Make-up: Perfect red lips with Chanel


Rode lippen, het is niet iets waar ik heel erg vaak voor kies, maar soms vind ik het wel heel erg mooi staan! Ik gebruik tegenwoordig ook enkele lipproducten van Chanel, die me de perfecte rode lippen geven, met een roze ondertoon, zowel als ik het wat subtieler wil houden, of als het iets feller mag zijn! 
Ik stel jullie graag mijn favorieten voor, Le Crayon Lèvres in Rose Framboise, de Rouge Allure Ink Fusion in Rose Rouge en de Rouge Allure Ink in Plaisir!

Het product die ik het meeste gebruik, en eigenlijk echt mijn favoriete kleur is, is de Rouge Allure Ink in Plaisir (rechts op de foto). Het is een matte, vloeibare lippenstift, heel licht en luchtig, die direct versmelt met de lippen en echt gewichtloos aanvoelt, terwijl hij toch zorgt voor een langdurig resultaat. 


Echte lipstick gebruik ik niet zo graag, omdat ik dat zo op mijn lippen voel en blijft ook nooit mooi zitten. Maar deze heeft echt een fijne, smeltzachte formule samengesteld uit een specifieke was, jojobaolie en actieve ingrediënten. Ondanks de matte finish, zorgt deze toch voor een zachte finish en gaat het de lippen ook niet gaan uitdrogen.
Deze kleur is aanwezig maar niet heel opvallend rood, daarom dat ik er zo fan van ben. Op onderstaande foto draag ik de Rouge Allure Ink in Plaisir. 


De Rouge Allure Ink  Fusion bevat eigenlijk dezelfde formule en matte finish, maar is daarbij nog eens waterproof en extra langhoudend! Deze Rose Rouge is iets donkerder en opvallender dan de Plaisir, dus ideaal als het iets meer aanwezig mag zijn.


Ook de applicator is heel handig in gebruik. Gebruik de platte kant om de lippenstift in het midden van je lippen aan te brengen en de spitse kant voor de cupidoboog en de mondhoeken. Je kan de kleur ook makkelijk gaan opbouwen door meerdere lagen boven elkaar aan te brengen.


Voor een nog meer intense en langhoudende kleur, combineer met een lippenpotlood. Ik gebruik Le Crayon Lèvres in de kleur Rose Framboise. Het is een langhoudend lippenpotlood die de lipcontour perfect omlijnt. Hij heeft een zachte punt die soepel over de huid glijdt en bevat een penseeltje om het lijntje uit te werken. Hij blijft echt heel erg lang zitten, en het resultaat is geweldig.
Op onderstaande foto heb ik het lippenpotlood gecombineerd met de Rouge Allure Ink Fusion in Rose Rouge.


Wat vinden jullie van deze producten en kleuren? 

Chanel - make-up/lippen
Le Crayon Lèvres - €26 (19 tinten beschikbaar)
Rouge Allure Ink - €37 (24 tinten beschikbaar)
Rouge Allure Ink Fusion - €37 (14 tinten beschikbaar)
Verkrijgbaar in de parfumerie of op de Chanel webshop.