Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Artistry - Signature Select Body


Nieuwe merken ontdekken, een leuk voordeel van het bloggen natuurlijk, en als ik fan ben dan schrijf ik er maar al te graag over zodat ook jullie het leren kennen! Deze keer heb ik het graag over het merk Artistry, een merk voor mij hiervoor nog onbekend (zowel van naam als aanbod). Ze hebben een assortiment met luxe lichaamsproducten, de Artistry Signature Select Body, maar daarnaast ook de Artistry Sudio lijn, voornamelijk gericht op make-up producten maar ook bv handcrèmes en parfum.
Binnenkort toon ik jullie heel graag de Shanghai collectie van Arstry Studio, maar vandaag toon enkele producten uit de Artistry Signature Select collectie.

De Signature Select bestaat uit vijf producten, die samen gebruikt kunnen worden voor een dagelijkse 'body beauty' routine, maar kunnen evengoed op zichzelf gebruikt worden. Ik testte drie producten uit, de Body Cleanser, Body Scub en Body Cream.

De Artistry Purifying Body Cleanser is een verfrissende, pH gebalanceerde reiniger voor het lichaam. Hij reinigt uiteraard de huid grondig, maar daarnaast gaat deze de huid gaan beschermen en gaat hij uitdroging tegen. Mijn huid voelt zacht, ook na het afdrogen.
Het is een doorschijnende gel, maar bij gebruik onder de douche verandert hij in een rijk en verfrissend schuim. 
Hij bevat een heerlijke fruitige geur van grapefruit, sinaasappel, rode vruchten en perzik.


De Artistry Polishing Body Scrub is een exfoliërende scrub die droge huidcellen op een milde maar toch grondige wijze verwijdert. Hij bestaat uit fijne bamboekorrels, beter voor het milieu, die zacht werken maar toch zorgen voor een frisse, gladde en stralende huid. Daarnaast bestaat hij uit een zwarte bes-extract plus een mix van essentiële oliën die de huid helpen te voeden zodat deze dagen lang zacht blijft. 
Hij ziet er even paars uit als zijn verpakking, en bevat de geur van zwarte bes, rode vruchten en citrus wat zorgt voor zowel een verfrissend als een opbeurend effect. 


De Artistry Brightening Body Cream is niet zomaar een bodycrème maar deze gaat de huid gaan verhelderen, hydrateren, verkwikken en ook de textuur van de huid gaan verbeteren. Hij bevat kleine glansdeeltje die zorgen voor een mooie subtiele glans die vanaf het eerste gebruik zichtbaar is op de huid. Daarnaast maakt hij de huid ook zachter, gladder en verbetert hij de huidtextuur.
Hij bevat een opbeurende zachte bloemengeur die lang merkbaar is maar toch subtiel genoeg is om te combineren met een parfum.


Bij het pakketje kreeg ik ook nog eens de Artistry exfoliating brush, ideaal om de huid extra te gaan scrubben. Je kan deze zowel droog als onder de douche gebruiken. Deze gaat de elasticiteit gaan verhogen, versterkt de huid, voorkomt ingegroeide haartjes en maakt je huid extra zacht.


Ik ben heel aangenaam verrast van deze producten en dit merk. Niet alleen de geuren maar ook de kleurtjes zijn heel erg leuk! Naast deze producten is er ook nog een body lotion en een body gel. Het blijft natuurlijk wel een luxe merk, dus ik vind de producten wel best prijzig! Maar ik ben zeker benieuwd naar meer van dit merk! 
Ik kan jullie ook al verklappen dat ik heel erg fan ben van de Shanghai collectie van Artistry Studio, echt heel leuk! Deze deel ik graag volgende week.

Artistry Signature Select Body
Purifying Body Cleanser - 200 ml - €30.20
Polishing Body Scrub - 200 ml - €38.44
Brightening Body Cream - 200 ml - €39.81
Verkrijgbaar via de Amway Website

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier