Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: The Body Shop - Lemon


Ik kan tegenwoordig wel een opkikkertje gebruiken om 's morgens beter wakker te worden, en dankzij de nieuwe verfrissende geur van The Body Shop, Lemon, gaat dit toch al een beetje beter! De nieuwe pittige Lemon-lijn bestaat uit zuiverende en beschermende producten die je direct een frisser gevoel geven. Ze zijn vegan, bevatten essentiële citroenolie en hebben intensief reinigende of beschermende, verzorgende eigenschappen.
Deze nieuwe lijn bestaat uit zes producten, ik testte er drie uit die ik graag aan jullie voorstel:

Lemon Purifying Hair & Body Wash
Mijn favoriet misschien wel, is deze wasgel voor haar en lichaam, ideaal voor een fris begin of einde van je dag. Deze douchegel is verrijkt met essentiële olie van citroenschil, die bekend staat voor zijn zuiverende werking, en zorgt uiteraard ook voor een superfrisse geur!


Lemon Purifying Face Wash
Deze intens zuiverende facewash zuivert en verfrist de huid. Hij is geschikt voor dagelijks gebruik en gaat zichtbaar en onzichtbaar vuil gaan aanpakken. Hij is verrijkt met essentiële citroenolie, die bekend staat voor zijn zuiverende werking. Daarnaast bevat deze ook aloë vera, bekend voor zijn rustgevende werking.


Lemon Protecting Hand & Body Lotion
Deze hand- en bodylotion werkt maar liefst tot 72 uur hydraterend, heeft een superfrisse geur en helpt de huid te beschermen tegen uitdrogende effecten van buitenaf. Hij heeft een rijke, romige textuur maar toch heel luchtig en dringt heel snel in, geen vettig laagje op mijn handen na het inwrijven.
Verrijkt met essentiële citroenolie die bekend staat om zijn zuiverende, verzorgende werking en laat de huid zachter en gladder aanvoelen.


Naast deze drie producten vind je in de Lemon-collectie ook nog een Hand Wash, Hair Mist en een reinigende Hand Gel.
Ik ben alvast fan, wat denken jullie van deze producten en deze geurlijn?

The Body Shop - Lemon
Lemon Hair & Body Wash - 400 ml - €12
Lemon Hand & Body Lotion - 200 ml - €12
Lemon Face Wash - 125 ml - €13
Verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier