Mogelijk gemaakt door Blogger.

Uitgetest: volume wimperextensions bij Noé Beauté


Dit artikeltje stond al even klaar bij mijn concepten, maar doordat niet-medische contactberoepen tot voor kort de deuren gesloten moesten houden, vond ik het wat gek om dit te delen! Dus ik wil mijn ervaringen zeker nu delen, nu ze terug open mogen doen, om zo Noé Beauté een hart onder de riem te steken en hopelijk zo wat mensen te inspireren eens bij haar langs te gaan!

Lange, volle wimpers, wie droomt daar nu niet van. En zeker als je zo opstaat, zonder er iets voor te moeten doen! Geen lagen mascara of zelf valse wimpers opplakken die dan niet goed hangen. Ik was al heel lang benieuwd naar wimperextensions, en rond het einde van de zomer mocht ik op de stoel plaatsnemen bij Evelien van Noé Beauté (in Lokeren, tussen Gent en Sint-Niklaas). Ik koos voor Volume wimperextensions, en waauw!! Wat een resultaat. 
Ik had tussendoor de wimpers ook eens laten bijwerken, maar ik wou toch volledig weten hoelang het resultaat zichtbaar was alvorens ik mijn ervaring deelde hier op de blog.

Bij wimperextensions worden er haartjes geplaatst op je natuurlijke wimpers. Je kan kiezen voor one by one wimperextions, waarbij dan per natuurlijke wimper één langer, dikker haartje wordt geplaatst, of volume wimperextensions, waarbij dan niet één maar meerdere haartjes geplaatst worden per natuurlijke wimper. Ze zijn iets dunner dan diegene die gebruikt worden bij de one by one, zodat het er zeker nog natuurlijk uitziet. Je hoeft dus in beide gevallen geen mascara meer gebruiken.

Ik ben gewoon van elke dag enkele lagen mascara te gebruiken, dus voor mij was de keuze wel snel gemaakt om voor de volume te gaan. Ik vond het resultaat wel natuurlijk maar vooral heel geslaagd.
Het zorgde er voor mij voor, dat ik eigenlijk minder behoefte had om andere oogmake-up aan te doen, doordat je direct een open blik hebt en het uitzicht dat je make-up op hebt. 
Nog meer voordelen van wimperextensions zijn, je mag er gewoon mee douchen en zwemmen (ideaal ook voor tijdens een zomervakantie lijkt me), maar ook om bv te sporten is het ideaal om er toch gemaquilleerd uit te zien.

Enkele tips om ze goed te verzorgen, waardoor ze dan ook langer blijven zitten (Uiteraard krijg je al deze tips ook mee van Evelien wanneer je langsgaat voor wimperextensions):
  • Je wrijft best zo weinig mogelijk in je ogen, want anders kunnen de wimpers sneller loskomen.
  • Gebruik liefst geen mascara (het mag wel, maar is eigenlijk helemaal niet nodig), maar de mascara zorgt ervoor dat ook de extensions aan elkaar gaan plakken en door deze dan te gaan demaquilleren kunnen ze ook sneller uitvallen.
  • Als je gewone oogmake-up gebruikt (oogschaduw, eyeliner), gebruik dan geen demaquillage met olie. Hierdoor kan de lijm sneller loskomen. 
  • Je krijgt een klein wimperkammetje mee, gebruik deze elke ochtend om je wimpers te borstelen. Dit is nodig om losgekomen wimpers weg te kammen maar ook de wimpers mooi op zijn plaats te houden.
De meeste vragen die ik kreeg, toen ik enkele foto's deelde, hoelang blijven ze zitten en hoeveel kost het! Dus daar wil ik het zeker ook heel graag over hebben. 
Wimperextensions blijven echt wel lang mooi, gemiddeld tot 6 weken. Je kan ze ook tussendoor eens laten bijwerken (afhankelijk na hoeveel weken kost dit meer of minder).


Voor een nieuwe set wimpers betaal je 120 euro (voor one by one wimpers betaal je 90 euro). Ik heb ze na mijn eerste behandeling na 3 weken laten bijwerken, zie voor en na hierboven (daarvoor betaalde ik 50 euro, na vijf weken betaal je sowieso een nieuwe set). Eigenlijk als ik de foto's terugzie, was dat misschien nog niet echt nodig. Volgende keer ga ik misschien voor vier weken.

Nadien wou ik ze eens volledig laten uitgroeien om te zien hoelang ze echt meegingen. Tot 5 weken was het resultaat wel heel erg mooi, zonder gebruik van mascara. Op het einde begon het me een beetje te storen, omdat er enkele wimpers bleven vasthangen die ik precies zelf heel moeilijk loskreeg maar er toch al veel verdwenen waren, en dan was het verschil wel groot met je eigen wimpers. Dan gebruikte ik wel mascara om dit een beetje te maskeren. Je kan sowieso ook langsgaan om de wimpers te laten verwijderen. 

Ik was dus heel tevreden, het resultaat is zo mooi en ik voelde me ook echt beter in mijn vel, terwijl ik zelf minder de behoefte had om veel make-up aan te doen! Ik wil tegen de zomer zeker nog eens nieuwe wimpers laten plaatsen (in de hoop dat we dan misschien terug eens iets meer kunnen gaan doen).

Zou dit iets zijn wat jij zou laten doen, of heb je dit misschien al gedaan?

Tip: Bij Noé Beauté kan je ook terecht voor gelaatsverzorgingen, wenkbrauwen laten shapen en/of tinten, make-up maar je kan er ook shoppen, ze heeft leuke juweeltjes, kaarsen, gezichtsmaskers, ...