Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Artistry Studio - Shanghai edition


Ik vertelde jullie onlangs over een nieuw mluxe lichaamsverzorgingsproductenerk dat ik leren kennen had, namelijk Artistry, waarbij ik als eerste enkele van hun luxe lichaamsverzorgingsproducten had uitgeprobeerd. Vandaag toon ik jullie heel graag enkele producten uit de Artistry Studio collectie, namelijk de Shanghai Edition.
Deze collectie is geïnspireerd op de magische stad Shanghai en bevat prachtige rode tinten (die in de Chinese cultuur geluk symboliseert). De collectie bestaat uit make-upproducten maar ook bv. handcrèmes en parfum. Ik toon jullie enkele items.

Wat voor mij als eerste in het oog springt, is de prachtige verpakking. Die is geïllustreerd door artieste Cui Meng. Ze zijn echt heel erg mooi, schattig en elegant, en ik krijg al helemaal zin in de lente hierdoor!

Als eerste het superleuke soft as silk hand cream setje. Hij bevat drie heerlijke handcrèmes, superhandige verpakkingen om mee te nemen in de handtas, en alledrie met een geweldige geur en prachtige illustratie! Zo is er Lotus Blossom, Pomelo en Vanilla
De handcrème zelf gaat de handen gaan hydrateren, beschermen en verfrissen. De formule voelt heel erg licht en wordt daardoor ook snel opgenomen zonder een vettig laagje achter te laten. Mijn handen voelen echt zacht aan, en dit voor lange tijd.


Nog een geweldig leuk product, vind ik de Eau de Toilette Rollerball. Ze zijn ook verkrijbaar in drie heerlijke geurtjes en zijn superhandig in gebruik! Het is dus een eau de toilette in roller-vorm, die je dus heel makkelijk kan gaan aanbrengen maar ook kan meenemen.
De drie rollerballs kan je apart gaan gebruiken, maar ook samen om daardoor een andere geur te gaan creëren. 


De verschillende geuren zijn:
- Plum Blossom & Vanilla Musk: een zoete, bloemige geur, die je kan combineren met de Lotus Blossom voor een iets meer zwoelere geur.
- Nectar Blossom & Pomelo: een fruitige geur, die je kan combineren met de Plum Blossom voor een meer verleidelijke geur.
- Lotus Blossom & Violet: een heel frisse, bloemige geur, die je perfect kan combineren met de Nectar Blossom voor een extra fruitige touch.

Ik vind ze heel erg fijn en handig in gebruik, en leuk dat je zoveel heerlijke geuren kan maken door deze apart te gebruiken of te gaan combineren.


Als laatste toon ik jullie het superleuke Soft and Silky Eye & Cheek Pop Trio. Het is een combinatie van een blush en twee oogschaduwkleurtjes, met een spiegeltje erbij. De verpakking is magnetisch, dus heel handig ook om mee te nemen. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende tinten, deze is de Shanghai Nudes, met zachte koraaltinten.


De blush is een lichte koraalkleur met een mooie shimmer erin. De oogschaduwkleurtjes zijn een licht beige met duidelijk shimmer en een donkerder beige/bruine tint met een peachy ondertoon. Alles kleuren passen heel erg mooi bij elkaar.
De formule heeft iets weg van een crème maar zodra je hem aanbrengt is het echt meer een poeder. Heel fijne producten die je mooi kan opbouwen qua kleur en dekking. 


Ze hebben nog meer make-up producten in deze collectie zoals primers, eyeliners en lipproducten.

Ik ben echt helemaal fan, de mooie verpakkingen vond ik al geweldig maar de producten zelf zijn echt heel erg fijn! Ben al benieuwd naar een volgende edition! Wat denken jullie hiervan?

Artistry Studio - Shanghai Edition
Eau de Toilette Rollerball - €24.80/st.
Soft as silk hand cream trio - 3x 30g - €26.25
Soft and Silky Eye & Cheek Pop Trio - €35.01

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier