Mogelijk gemaakt door Blogger.

Fashion: loungewear - comfortabel maar toch in stijl


Als er iets is waar ik het voorbije jaar in geïnvesteerd heb, en ook echt het comfort van ontdekt heb, dan is het toch wel loungewear. Als je de hele dag moet werken op een keukenstoel (in mijn geval dan toch), dan is een lossere broek toch iets aangenamer dan een hoge taille jeans, haha! Maar ook in het weekend, om gezellig thuis rond te lopen, is het toch iets meer comfortabel. Natuurlijk, het mag er voor mij niet uitzien als een pyjama, ik wil echt wel dat onderscheid maken. Ik deel dus graag enkele leuke tips!

Sowieso, het is hip, iedereen draagt het dus waarom jij niet, en het zit echt wel comfortabel! Maar om het niet te losjes of te baggy te laten overkomen, of de vraag of je nog steeds in je pyjama rondloopt wilt vermijden, is het misschien belangrijk om te zorgen voor de juiste combinatie. Natuurlijk, helemaal niets mis met een volledig huispak of iets dergelijk. Ik ben ook helemaal fan van zowel de loungewear als de pyjama's van Hunkemöller.


Enkele tips om je comfy outfit er toch iets meer stylish te laten uitzien:

- Als je kiest voor losse, oversized items, ga dan voor 1 item. Zo kan je bv een losse broek gaan combineren met een iets meer aansluitend t-shirt, of omgekeerd. Een losse trui kan je bv gaan combineren met een legging of meer aansluitende joggingsbroek.

- Als je er toch voor kiest om met je loungewear eens de deur uit te gaan, kies voor leuke schoenen om je outfit iets chiquer te maken. Ga dus niet voor je Uggs of teenslippers, maar kies voor leuke sandaaltjes, hippe sneakers of waarom niet, hakken!

- Combineer met andere stoffen. Ga je voor een sweatpants, kies dan een mooie wollen trui voor erop of een aansluitende rolkraagtrui. Ook je look afwerken met een mooie blazer geeft al direct een ander gevoel. Een hoodie met blazer is echt een superleuke combo!


- Kies voor leuke accessoires! Extra juweeltjes, een elegante handtas en een toffe zonnebril kunnen een outfit direct wat fancier maken. Echt stuks gaan toevoegen die er gekleder en stylish uitzien zorgt ervoor dat je look direct ook anders overkomt.

- Vergeet je haar en make-up niet. Het hoeft niet teveel of te fancy ze zijn, maar een kleurtje op de lippen, een beetje mascara en blush, en je haar die er niet te messy uitziet, geeft ook je comfy outfit direct een frissere look.

Zo, hopelijk hebben jullie iets aan mijn tips! Zijn jullie intussen ook zo'n fan van comfy outfits?

Disclaimer: Blogpost in samenwerking met Hunkemöller. Deze sponsoring heeft geen enkele invloed op mijn artikel. De volledige disclaimer lees je hier