Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: Dag winter, hallo lente


Oops, het is blijkbaar al van begin vorige zomer geleden dat ik nog eens enkele van mijn leukste random foto's deelde hier op de blog. Ik ga uiteraard niet tot dan terugkeren, maar dringend tijd om nog eens de leukste van de afgelopen weken op een rijtje te zetten.

Wat de corona-periode ons geleerd heeft, dat er ook wel leuke plekjes zijn in eigen land. Zo ging ik onlangs met mijn zoontje naar Kortrijk. We liepen even door de winkelstraten en bezochten het winkelcentrum K in Kortrijk, waar ik oa. deze foto maakte in een pop up van Smile Safari, en ook bovenstaande donuts haalde!


Ook mijn eigen stad Gent blijft nog altijd geweldig mooi! Ik kan begrijpen waarom er zoveel toeristen het toch eens allemaal in het echt willen zien. Ik ben er momenteel iets minder dan normaal, maar kan er dan dubbel en dik van genieten als ik dan toch eens in het centrum ben. 


Hoewel de lente eindelijk gestart is, en dus de sneeuw hopelijk achter ons ligt, vond ik het zeker nog leuk om deze foto er ook nog bij te steken. Ik was best leuk dat er toch een beetje sneeuw gevallen is in Vlaanderen afgelopen winter. 


Zoals ik in mijn vorige post al schreef, ben ik helemaal voor comfy outfits, maar af en toe toch eens mijn best doen, en enkele nieuwe kledingstukken in mijn kast voorzien, kan toch ook nog steeds heel fijn zijn. Zoals hier met mijn nieuw vestje van Zara :).


Ik maakte onlangs deze heerlijke appel-roosjes, met bladerdeeg en aardbeiconfituur. Heerlijk en supersimpel om te maken. Indien jullie graag een receptje zien verschijnen, laat gerust weten bij de reacties.


Ik maakte deze leuke foto met mijn nieuw gsm-covertje van Ideal of Sweden. Is al mijn tweede van het merk, en ben er supertevreden van. Hoe mooi is trouwens ook de spiegel van mijn grootouders, zo blij dat ik deze hier bij ons thuis een tweede leven heb gegeven.


Als laatste sluit ik af met de lente in huis. Wat kleur en een bosje verse bloemen doet toch al heel wat. Nu het zonnetje nog wat meer, en iets warmer, en hopelijk kunnen we snel weer eens wat meer buiten vertoeven.

Zo, hopelijk vonden jullie het toch een leuk overzichtje!