Mogelijk gemaakt door Blogger.

Uitgetest: 4711 Remix 2021 eau de cologne - Neroli


We kennen allemaal wel de klassieke 4711 Eau de Cologne, maar sinds 2018 komt er jaarlijks een 4711 Remix variant op de markt, deze nemen de nieuwste trends over en zorgen zo voor een moderne editie van de klassieker. De focus ligt telkens op een van de zeven hoofdingrediënten van de originele Eau de Cologne (citroen, bergamot, sinaasappel, lavendel, rozemarijn, petit grain en sinaasappelbloesem) die dan worden geremixt. 
Dit jaar is het de beurt aan de frisse en fruitige geur van neroli-olie, gewonnen uit de witte bloemen van Spaanse sinaasappelbomen. Een van mijn favoriete geuren, dus ik ben alvast heel erg tevreden met deze keuze, en ook van de verpakking en de flacon wordt je gewoon al vrolijk! Summer in a bottle! 

De 4711 Remix Neroli is dus een heerlijke fruitexplosie, waarin de oranjebloesem de hoofdrol speelt. Het parfum opent met de heerlijke fruitige geur van mandarijn en perzik, vermengd met een vleugje neroli
De hartnoten zijn een fijne mengeling van oranjebloesem, praliné en amber. Als basisnoten herken je patchoeli, vanille en droog hout.


Een heerlijk zonnige geur, ideaal tijdens deze tijd van het jaar, wanneer het zonniger en warmer begint te worden. Het is een geurtje dat ik effectief draag en heel aangenaam vind. 
Leuk om weten, ook van deze Remix geur zullen er refreshing tissues verkrijgbaar zijn. Een doos met 10 individuele zakjes met verfrissende, reinigende tissues! Superhandig (zeker nu ;)).

Wat denken jullie van deze geur?

4711 Remix 2021 Eau de Cologne - 100 ml - €24.75
4711 Remix 2021 Refreshing tissues - 10st/€3.98
Verkrijgbaar bij DI, Ici Paris XL en de zelfstandige parfumerie

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier