Mogelijk gemaakt door Blogger.

Make-up : Bourjois - Liner Pinceau


Op zoek naar de beste, waterproof eyeliner? Ik deel jullie graag mijn favoriet van het moment, namelijk de nieuwe Bourjois Liner Pinceau. Ik had vroeger altijd wat schrik om een echte eyeliner te gebruiken, en greep dan vaak terug naar de soort van stiftjes. Maar deze is echt heel fijn, ik vind hem helemaal geweldig, en is daarbij ook nog waterproof!!
Hij is beschikbaar in meerdere kleuren, maar ik ben vooral fan van de zwarte kleur. Wat meer info!

De Liner Pinceau van Bourjois, de naam alleen zegt het al, bevat een heel fijn borsteltje, waarmee je heel precies te werk kan gaan en kan gaan kiezen voor een fijn of een dikker lijntje. 
De formule is langhoudend, waterproof en droogt heel snel op, wat ik echt heel erg kan appreciĆ«ren. Hij blijft ook echt de hele dag op zijn plaats zitten. 
Hij ligt ook heel fijn in de hand, waardoor het aanbrengen vlot kan gebeuren. Bij een eerste gebruik, of als je dergelijk product niet echt gewoon bent, raad ik zeker aan om ervoor te zorgen dat er niet teveel eyeliner aan je borsteltje hangt. De pigmentatie is ook supergoed, dus je hoeft er ook maar 1x over te gaan. 
Deze eyeliner is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zo zie je hier de Bleu Pop Art, Noir Beaux-Arts, Brun Impressionniste en Gris Minimaliste.
De blauwe eyeliner is al iets meer gedurfder, kan wel heel leuk staan natuurlijk! Bruin is ideaal als je voor een iets zachtere look wilt gaan, en staat bv heel mooi bij groene en hazelkleurige ogen. Grijze eyeliner laat bruine en blauwe ogen dan weer mooier uitkomen. Zwart is natuurlijk de standaard en past overal wel mooi bij, maar eens experimenteren kan altijd tot verrassende resultaten zorgen! 
Wat vinden jullie van het resultaat? Gebruiken jullie vaak een eyeliner?

Bourjois - Liner Pinceau - €12.49/st.
Verkrijgbaar in de drogisterij

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier