Mogelijk gemaakt door Blogger.

Outfit: helemaal klaar voor de lente


Het zonnetje begint meer en meer te schijnen, nog een beetje warmere temperaturen en we zijn helemaal lente-klaar! En het is cliché, maar de bloemenkleedjes liggen klaar! Mijn nieuwste favoriet, dit paarse exemplaar van Bel&Bo.

Wat ik zo leuk vind aan dit kleedje, het is heel erg los en beweegt mooi mee als je stapt. Het zit heel comfortabel terwijl het er wel superleuk uitziet. En je kan het met zoveel gaan combineren. Zo kan je bv een riem gaan toevoegen om het iets meer te gaan tailleren. 
Ik combineerde het met gele sandaaltjes (ook van bij Bel&Bo), maar ik paste het ook al met leuke sneakers en daar staat het ook heel erg leuk mee.


Als het iets frisser wordt, kan je kiezen voor een leuke cardigan, trui of jasje. Een jeansjasje is er superleuk bij, maar ook een blazer of faux leather jacket in een toffe kleur zoals groen of roze.
Ik paste het in de winkel met een roze trui en sneakers, en een gele cardigan met de sandaaltjes, en vind de looks allebei zeker geslaagd.


Ik ben alvast heel erg fan, zowel van de veelzijdigheid, als van de snit en de kleur van het kleedje. Op naar warmere temperaturen zou ik zeggen! 


Ik paste nog een aantal andere items in de winkel, het was toch moeilijk kiezen want ze hebben zoveel leuke kledij. Ik zet ze hier toch nog even op een rijtje:


Wat denken jullie van mijn keuze, en wat is jouw favoriete outfit?

De tulpen die ik vastheb op de foto bracht ik zelf van thuis mee, ik heb deze dus niet geplukt. Ik bleef ook mooi vooraan het tulpenveld en op het pad.

Disclaimer: deze outfit werd me gratis aangeboden in ruil voor het delen van mijn ervaringen. Deze sponsoring heeft geen enkele invloed op mijn beoordeling. De volledige disclaimer lees je hier