Mogelijk gemaakt door Blogger.

Make-up: Lentelook met Rimmel


Van het weer moeten we het niet hebben, meer regen dan zonneschijn de afgelopen dagen, dan maar met wat make-up de lente in huis halen! Ik maakte een leuke, kleurrijke make-uplook met enkele nieuwe toppers van Rimmel.
Zo stel ik jullie het handige Mini Power Palette voor, die kan gebruikt worden voor zowel, lippen, ogen als wangen, een nieuwe reeks mascara's en nog meer! 

Ik ben vooral fan van het palette, ik vind het handig (zeker om eens mee te nemen op vakantie bv.) van 1 product dat je voor meerdere dingen kan gebruiken. Het Mini Power Palette is dus een doosje met daarin 4 oogschaduwkleurtjes, een liptopper (die ook als créme highlighter kan gebruikt worden), en een highlighter.
De palettes zijn vegan en komen in 6 verschillende kleuren, deze is 'Fierce' met daarin een mat lichtbeige, glanzend oranjerood, glanzend warm roze en mat baksteenrood. De lip- en cheek topper is witgoud en de highlighter beige/perzikkleurig. 


De pigmentatie is best goed, ik mis juist een iets donkerder kleurtje. In mijn ooglook werkte ik het af met een zwarte eyeliner om de lichtere kleuren wat te breken. Je ziet wat verder de swatches van de kleuren. 

De Maxi Blush in de kleur Third Base past perfect bij de oogschaduwkleurtjes, dankzij zijn mooie, warme koraalkleur. Hij kwam jammer genoeg volledig gebroken aan door het verzenden met de post, maar dankzij de handige tip op de blog van Beautyloves, om een gebroken blush te fixen, kan ik hem toch nog gebruiken! Hij ziet er misschien niet meer zo fotogeniek uit, maar het belangrijkste is natuurlijk dat hij op die manier nog bruikbaar is.


Ik probeerde ook twee kleurtjes van de Rimmel Lasting Finish lipstick, een roze kleur met gewone finish in de kleur 200 Soft Hearted, en een warm-rode kleur met matte finish in de kleur 600 Tangerina.
Voor mijn look ging ik voor de roze tint, om de lippen iets neutraler te houden, maar de Tangerina is ook een geweldige kleur! 


De rode nagellak op de foto is 60 Seconds Super Shine in de kleur 320 Rapid Ruby, maar heb ik nog niet uitgetest.


Vlnr: Tangerina Lipstick - Soft Hearted Lipstick - 
Fierce Palette oogschaduwkleurtjes - liptopper - highlighter

Als laatste stap, mascara! Deze Scandaleyes Mascara van Rimmel zien er alvast veelbelovend uit. Zo zijn er oa. de Scandaleyes Wow Wings, alletwee in de kleur zwart, maar de paarse is waterproof en de blauwe niet. Deze bevatten een tweezijdig borsteltje wat zorgt voor extra volume en een mooi winged effect.
Ik gebruikte ook deze in mijn ooglook. Ik vind het wel een tof effect hebben, maar niet zo heel erg uitgesproken (zeker op foto komt het niet zo heel erg over).


Daarnaast is er ook de Scandaleyes Volume On Demand mascara (rode), die je eigenlijk gedurende de dag kan bijwerken. Wil je bv overdag voor een natuurlijke look gaan en 's avonds voor extra volume, dan kan je er later nog een extra laagje bovenop gaan doen (wat bij een andere mascara soms wat moeilijk wordt door het hard worden van de wimpers). 

De Scandaleyes Reloaded mascara (oranje) is dat weer voor extra volume, zonder klonters, die wel heel makkelijk te verwijderen is. 
Ik heb de laatste twee nog niet uitgeprobeerd, ik wil niet heel wat mascara's tegelijkertijd gebruiken. Maar ik hou jullie op de hoogte van mijn bevindingen. 


Wat denken jullie alvast van de producten en de look? Welk product spreekt jullie het meeste aan?

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier