Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Calvin Klein - CK One Summer 2021 Eau de toilette


Eindelijk, het voelt alsof de zomer gestart is, en het ziet er ook naar uit dat ze toch eventjes blijft! Naast de zonnecrème, die ik nu nog meer draag tijdens zo'n zonnige dagen, kies ik ook graag voor een zomers geurtje! Nieuw en sowieso een van mijn favorieten voor deze zomer, is de nieuwe Calvin Klein CK One Summer 2021 Eau de Toilette.
Ze komen elke zomer met een Limited Edition, die er superleuk uitziet en een verfrissende versie is van de originele CK One met heerlijke tonen van citrus. 

Het leuke aan de CK One parfums van Calvin Klein, is dat de geuren genderneutraal zijn, iedereen hier thuis kan er dus gebruik van maken, ook handig om mee te nemen op een tripje! 
De zomerse flacon vind ik heel erg fris en opwekkend, de blauwe en groene kleuren springen eruit. Deze is ontworpen door de digitale kunstenaar Mishko. Superleuke extra is, op het doosje vind je een vel stickers waarmee je oa. je flacon kan gaan customizen.


De frisse zomergeur bevat heerlijke topnoten van zoetwaterakkoord, grapefruit en citroen. Bij de hartnoten zien we rabarber, watermeloen en eucalyptus. Als basisnoten kozen ze oa. voor blond hout en perzik. 
Heel zomers en fris dus, voor mij echt een ideaal zomerparfum met een verfrissende geur die lang blijft. 


Kennen jullie de originele geur en misschien eerdere zomeredities al? Welk zomerparfum staat momenteel bij jullie in de kast?

Calvin Klein CK One Eau De Toilette
100 ml - €34.98
Verkrijgbaar in de parfumerie en warenhuizen

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier