Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: The Body Shop - Cool Daisy


De zomer is officieel gestart! Vorige week konden we al genieten van zomerse temperaturen, en dan zijn verkoelende producten met een heerlijke, frisse geur altijd aangenaam om te gebruiken. Een aanrader, de Cool Daisy producten van The Body Shop! Niet alleen verfrissend en hydraterend, ook een heerlijke geur!  In de Daisy collectie vind je een douchegel, body yogurt en een body mist! 

Moeilijk om maar één favoriet te kiezen, want ze zijn allemaal heel erg fijn, maar dan ga ik toch voor de Cool Daisy Body Mist! Die heb ik de afgelopen weken echt non-stop gebruikt! Hij werkt namelijk direct heel verfrissend, maar biedt ook lichte hydratatie dankzij hyaluronzuur. Ideaal voor de normale tot droge huid.
Naast het verkoelend gevoel, heeft hij uiteraard ook een heerlijk verfrissende bloemengeur! Het is een lichte spray die snel intrekt, en je een superfleurig gevoel geeft! 


De Cool Daisy douchegel is de perfecte aanvulling, hij ruikt ook helemaal hetzelfde als de bodymist en is zo fijn in gebruik. Schuimt rijkelijk, waardoor je er helemaal niet zoveel van nodig hebt. Zorgt voor een schone en frisse huid.
Zo dacht ik deze week nog, 'wie heeft mijn bodymist gebruikt?', maar het was dus mijn vriend die hem net gedoucht had met deze cool daisy shower gel! 


Als laatste de Cool Daisy Body Yogurt, een luchtige gelcrème die de huid tot 48u gaat hydrateren. Hij is perfect voor warmere dagen, want hij voelt echt heel erg verfrissend aan. Hij is ook echt een dorstlesser voor je huid, maakt de huid ook zacht en glad. Duurt iets langer om in te trekken, blijft iets langer 'nat' aanvoelen, maar dat zorgt op zich wel voor een verfrissend gevoel!


Ik ben fan van deze geurlijn, en denk dat deze de hele zomer volop gebruikt zullen worden hier!
Kennen jullie deze al?

The Body Shop - Cool Daisy
Body Mist - 100 ml - €12
Body Yogurt - 200 ml - €10
Shower Gel - 250 ml - €7
Verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier