Mogelijk gemaakt door Blogger.

Outfit: Summer proof


Intussen zijn we eind juli, maar de zomer is toch nog steeds heel erg ver te zoeken jammer genoeg. Om er de zomersfeer toch een beetje in te houden, deel ik graag mijn favoriete zomeroutfit (had hem liever al iets meer aangehad, maar ja...). Deze foto's zijn gemaakt half juni, toen we toch nog een weekje zomer hadden in Vlaanderen.
Ik keek er al even naar uit om tussen de klaprozen enkele foto's te maken, en eindelijk vonden we dit jaar een prachtig veld. Ik bleef uiteraard in het begin van het veld en mooi tussen de bloemen.

De jurk is een prachtige witte jurk van biologische popelinekatoen die ik haalde bij H&M. Het mooie eraan is de open rug met breed striklint achteraan, de superleuke schouderbandjes en de bierkante halslijn (ook verkrijgbaar in het lichtgroen met bloemetjes).
De hoed is er eentje die ik al jaren heb, toen gekocht bij Veritas, en eigenlijk elke zomer wel eens draag, niet alleen zijn ze een mooi accessoire op foto's, ook echt handig om je gezicht tegen de zon te beschermen. 


Gelukkig zijn we het slechte zomerweer in BelgiĆ« toch al een weekje ontvlucht, we trokken richting het Zuiden van Frankrijk en de Provence half juli. Dus daar deel ik zeker nog een paar foto's van, al is het maar om toch een beetje het zomers gevoel te behouden, maar ook om jullie de nodige tips te geven als jullie deze richting uittrekken!! 


Wat missen jullie het meeste aan de zomer?