Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: The Body Shop - White Musk Eau de Toilette


De White Musk Eau de Toilette van The Body Shop is al jaren een bestseller, bestaat intussen al 40 jaar, maar kreeg onlangs een nieuwe look! Hij zit namelijk in een recycleerbare verpakking die voor 42% uit gerecycleerd glas bestaat.
Ik had het parfum zelf nog niet gebruikt, ik ben wel fan van de White Musk Flora (heb deze in een 30ml flesje en zit al jaren in mijn handtas) maar de original had ik dus nog niet geprobeerd. 

Musk is een frisse, lichte geur, ideaal voor de zomer, maar toch met een krachtig effect, want werkt heel kalmerend. Deze White Musk Eau de Toilette is een frisse bloemengeur, met noten van jasmijn en cruelty-free musk. Hij is ook helemaal vegan en bestaat voor 95%  uit ingrediĆ«nten van natuurlijke oorsprong. 


De geur blijft heerlijk lang houden en is echt heel fijn en verfrissend. En hoewel de geur aanwezig is, is hij zeker niet overheersend. Echt een elegante, klassieke geur.
Je kan hem gaan combineren met een bodylotion, deodorant en douchegel van dezelfde heerlijke geur. De Eau de Toilette is ook verkrijgbaar in 30ml of 60ml, of als een Eau de Parfum. 

Kenden jullie deze geur al?

The Body Shop - White Musk Eau de Toilette
30 ml - €20 
60 ml - €31
Verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop 

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier