Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Garnier Fructis - Watermelon Hair Food


Als er één collectie haarverzorgingsproducten is waar ik altijd heel enthousiast over ben, dan is het wel Fructis Hair Food. Ze hebben deze in heel wat geuren, ik ben vooral fan van de Banana Hair Food lijn (ze hebben ook nog aloe vera, macadamia en papaya)! Maar sinds kort is er een nieuwe geur op de markt, Fructis Watermelon Hair Food, and I love it!!
Speciaal voor fijn haar en vol met voedingsstoffen om het haar te gaan voeden, hydrateren, herstellen en glad te maken! 

Zoals bij alle andere geuren, is er ook hier een shampoo, conditioner en een haarmasker beschikbaar bij de Watermelon. Ze zijn siliconenvrij, vegan en 97% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.
De nieuwe lijn werd ontwikkeld speciaal voor fijn, beschadigd haar waardoor deze ervoor zorgt dat het haar er opnieuw voller uitziet zonder te verzwaren. 


De formule is verrijkt met watermeloenextract en zit boordevol hydraterende voedingsstoffen. De producten ruiken ook heerlijk en zijn heel verfrissend. Of het voor mij de Banana vervangt, moeilijk te zeggen want die vind ik echt wel heel fijn van geur. Ik heb zelf natuurlijk niet zo een heel fijn haar, dus als je echt heel fijn haar hebt dan zou ik zeker de Watermelon kiezen, want ik merk echt wel dat deze mijn haar luchtig maken en volume geven zonder er al te veel voor te moeten doen.

De Watermelon Hair Food shampoo bestaat uit een formule van 96% natuurlijke oorsprong, die het haar zacht gaat reinigen en voeden. Hij schuimt goed en spoelt ook makkelijk uit. Het haar voelt onmiddellijk zacht aan.


De Watermelon Hair Food conditioner bestaat uit een rijke formule van 97% natuurlijke oorsprong die onmiddellijk in het haar dringt om het te voeden en te ontwarren, zonder het te verzwaren. 


En ook het Watermelon Hair Food 3-in-1 haarmasker is samengesteld met 97% natuurlijke ingrediënten. De romige en zachte textuur wordt makkelijk geabsorbeerd en voedt het haar onmiddellijk. 
Je kan het op drie verschillende manieren gebruiken, als masker, als conditioner of als leave-in.


Jullie horen het dus al, ik ben heel erg enthousiast! Als je ze nog niet geprobeerd hebt, zeker doen!! 
Kennen jullie deze Hair Food producten al?

Garnier Fructir Hair Food Watermelon
Shampoo - 350 ml - €5.99
Conditioner - 350 ml - €5.99
Masker - 390 ml - €7.99
Te koop in de drogisterij en supermarkt
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier