Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Urban Decay x Prince - swatches & looks


Ik ben al jaren fan van de oogschaduw palettes van Urban Decay, zowel voor basic kleurtjes als voor diegene die er wat meer uitspringen! De laatste nieuwe die ik uitprobeerde komen uit een speciale, limited edition collectie, als eerbetoon aan zanger Prince, met producten geïnspireerd op zijn persoonlijk en iconische stijl. In de collectie zitten twee prachtige oogschaduw palettes!!

Eerst en vooral, zien ze er niet prachtig uit? Ik vind ze geweldig, en ook de kleuren zijn supermooi en heel gebruiksvriendelijk. Ik dacht dat ik vooral de paarse variant het meest zou gebruiken, omdat bij mijn oogkleur paarse oogschaduw heel mooi uitkomt. Maar ik moet toegeven dat ik voornamelijk, vooral voor alledaags gebruik, de zwarte variant gebruik. En daar zit ook een paarse kleur in, dus eigenlijk nog het meest mijn favoriet. 


De zwarte versie is het oogschaduw palette U Got The Look, met tien prachtige warme kleuren, met shimmery en matte tinten. Van ivoorkleur en goud/geel, tot bruin, paars en zwart. 
Ik vind het heel erg fijn om de lichtste kleuren te combineren met de bruin en zwarte kleuren voor een neutrale, dagelijkse werklook. Op foto komt het precies altijd wel minder fel over dan in het echt, maar ik maakte een look met de vier buitenste kleuren, om jullie een idee te geven.


De paarse versie is het oogschaduw palette Let's Go Crazy, met tien koelere kleuren. Hier heel wat paars-tinten, gecombineerd met wit, blauw en roze. Prachtige kleuren, maar iets moeilijker om een neutralere look te creëren. Ik probeerde wel met de roze tinten aan de slag te gaan, wat ik zeker een mooi resultaat vond! 


Ik heb dus nog niet zo heel erg veel geëxperimenteerd of echt voor een Prince look gegaan, maar ik ben wel supertevreden met deze palettes! 
Welke is jouw favoriet?

Urban Decay - Prince - oogschaduwpalettes
10 oogschaduwkleurtjes - €58.90
Verkrijgbaar oa. bij Ici Paris XL
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier