Mogelijk gemaakt door Blogger.

Event: Laguune Paradise Found x Pink VelvetEen nieuw haarmasker gaan ontdekken tijdens een 'pink' high tea, daar kan ik toch geen neen tegen zeggen! Ik werd enkele weken geleden uitgenodigd in Pink Velvet te Antwerpen door Laguune, die hun nieuwe Paradise Found Tropical Leave-in Hair Mask daar voorstelden. Supergezellige locatie, en ik heb intussen het haarmasker al even kunnen uittesten dus schrijf ik er graag wat meer info over op de blog.

Laten we het eerst even hebben op de geweldige locatie. Ik was nog niet eerder in Pink Velvet geweest, ik kende het ook helemaal mij, maar heel blij verrast. De locatie is volledig roze, velvet zeteltjes, bloemenmuur, roze marmeren tafeltjes, ... en natuurlijk heel wat lekkers om te eten.
We waren er dus uitgenodigd voor een high tea, dus we kregen naast taartjes en cakepops, ook macarons, mini wraps en boterhammetjes voorgeschoteld, en dat alles in zo een mooie setting. 
Je kan er ook gewoon prachtige taarten bestellen (neem een kijkje op hun instagram pagina), maar dus ook voor privé-feestjes.


Maar om dus terug te komen op de reden waarom ik er was, het nieuwe haarmasker van Laguune. Ik kende het merk nog niet, het is Nederlands en op de markt gebracht door Mats Meyer. Ze was op zoek naar een haarproduct die je haar direct de nodige glam bezorgt zonder dat je daar uren voor in de badkamer moet doorbrengen. Aangezien dit nergens te verkrijgen was, heeft ze er zelf maar voor gezorgd met het nieuwe 'Paradise Found' leave-in hair mask!


Het haarmasker is een 5-in-1 formule vol tropische ingrediënten die je op je haar kan aanbrengen zonder uit te moeten spoelen. 
Je hoeft geen conditioner meer te gebruiken. Het vervangt dus elke conditioner/haarmasker/leave-in. Je hoeft het helemaal niet uit te spoelen, maar het kan wel natuurlijk. Afhankelijk van wat je haar op dat moment nodig hebt.


Ik ga nogal graag met veel product aan de slag, dan vind ik het wel belangrijk om het nog uit te spoelen, maar dat hoeft dus helemaal niet. Maar ik kan evengoed een heel klein beetje aanbrengen op nat of zelfs op droog haar, om de nodig pluis uit mijn haar te halen. Een ding is zeker, het zorgt voor glanzend haar dat diep gevoed is, en je wint heel wat tijd tijdens het douchen.
Nog een pluspunt, het is 100% vegan, dierproefvrij en bevat geen sulfaten, parabenen of ftalaten.

Daarnaast ruikt het heerlijk, de naam geeft het al weg, maar het ruikt dus echt tropisch met oa. de geur van papaja, açai en kokos. Mijn haar is echt superzacht en shiny, een aanrader dus!

Kenden jullie dit merk al?

Laguune 
'Paradise Found' tropical leave-in hair mask - 200 ml - €27.90
Verkrijgbaar in de Laguune webshop