Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Superleuke nieuwtjes van The Body ShopIk begin met het allerbeste nieuws, namelijk The Body Shop heeft ook eindelijk een Belgische webshop!! Dit was tot sinds kort nog steeds niet het geval dus in België konden we alleen maar shoppen in de winkels zelf. Ik kom zelf regelmatig wel langs de winkel in Gent, maar superhandig om ook van thuis uit te kunnen shoppen! Dus dit wou ik jullie zeker niet onthouden!!
Als tweede leuk nieuwtje, de iconische Body Butters, hun bestsellers en één van mijn favoriete producten van het merk, kreeg een update! Een nieuw jasje, duurzamer verpakt dan ooit, enkele nieuwe geuren en de bestaande geuren werden hernieuwd!  De Body Butters zijn intussen verkrijgbaar in 12 verschillende geuren! 

Ik zet heel graag drie van hun nieuwste body butters op een rijtje, nl. Avocado, Mango en Almond Milk.
Zo blij dat ik de Avocado zag verschijnen, was er superbenieuwd naar en de geur is echt geweldig. Hij is gemaakt met oa. olie van duurzaam geteelde Hass-avocado's uit Zuid-Afrika.


De Mango body butter bestond al eerder, maar de nieuwe formule gemaakt met oa. Community Fair Trade-mangopitolie uit India, en laat je huid zachter en gladder aanvoelen. Ook de geur werd aangepast, hij ruikt nu nog meer naar rijpe, sappige mango's! Echt zo heerlijk!

Als laatste, de Almond Body Butter! Ideaal voor zowel de droge als gevoelige huid, deze werkt, net als alle andere Body Butters, tot wel 96 uur vochtregulerend. Deze romige bodybutter bestaat nu voor maar liefst 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zoals Community Fair Trade-amandelmelk en -olie uit Spanje.


En ook heel belangrijk, de hele verpakking is recyclebaar: het deksel is van aluminium en de pot zelf bestaat voor 100% uit gerecycled plastic. En een deel daarvan is Community Fair Trade-gerecycled plastic uit India. Wat een fijn nieuws!!

Ik ben ook helemaal fan van de body butters, er is er eentje voor iedere huid, en in zoveel verschillende geuren. Zeker nu het opnieuw wat kouder is, kies ik graag voor deze producten, tegen 's avonds voelt mijn huid nog steeds gevoed aan! 


En nog een fijn nieuwtje om af te sluiten, de kerstcollecties zijn gearriveerd!! Denk aan de adventskalenders, kerstcadeautjes in alle prijzen én de nieuwe kerstgeuren!!! Zijn jullie even excited al ik? 

The Body Shop 
Body Butter - 200 ml - €17/st.
Verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop of online
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier