Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: Herfstoutfits en mijn eerste Chanel tas!Oops, het is van het voorjaar geleden dat ik nog eens de leukste random pics op een rijtje zette... Tijd om daar eens verandering in te brengen. Ik deelde hier en daar wel al enkele zomerse artikels, zo gingen we oa. op vakantie naar het Zuiden van Frankrijk en schreef ik over ons bezoek aan Gordes. Eind augustus gingen we ook nog een paar dagen naar Normandië, maar daar komt zeker nog een aparte blogpost over met enkele handige tips! Ik deed ook enkele events waar ik hier al over schreef, maar ik heb zeker nog meer te delen! 

Iets superleuk wat ik afgelopen zomer mocht doen, is racen op het Circuit van Zolder dankzij Audi. 
Wat Een Ervaring!!! Ik mocht met drie verschillende Audi's meerdere rondjes racen op het circuit.


Voor mijn bezoek aan Zolder, ging ik nog even wandelen langs de Heide in Zonhoven. 
We waren misschien iets te laat, deze staan het mooiste begin augustus. 


Zodra de zomer voorbij was, was ik al helemaal in de herfstsfeer. Uiteraard nog steeds het leukst als de zon schijnt! Ik bracht aan bezoekje aan het Park van Beervelde, altijd gezellig daar tijdens dit seizoen.


Zoals je op de eerste foto's al zag, ik deed een superleuke shoot met mijn man zijn pick-up! Paste perfect in de setting voor enkele leuke herfst/halloween-foto's! 


Eindelijk de trotse eigenaar van mijn eerste Chanel handtas! Ik word volgend jaar 40 jaar, en ben bezig aan een lijstje '40 things to do before 40', en deze stond redelijk bovenaan! Blij dat ik deze toch al kan afvinken.


Ik nam mijn nieuw tas uiteraard dan al eens mee tijdens een eerste uitje, en wat voor een. 
Eindelijk nog een een trouwfeest op de agenda!!


Hét accessoire van de maand oktober was uiteraard opnieuw het Pink Ribbon!! 
Paste ook helemaal bij deze pink/red outfit ;)


Een bezoekje aan de buurt van het MAS in Antwerpen, dan moet je toch eens stoppen op deze locatie, Felix pakhuis, voor enkele foto's! 

Zo, hopelijk vonden jullie het leuke foto's! Heb er nog heel wat achterwege gelaten van nieuwe plekjes in Gent (ik werk aan die blogpost) en ik hoop snel de laatste reistips ook op de blog te plaatsen!