Mogelijk gemaakt door Blogger.

13 jaar Sprinkles on a Cupcake


13 jaar Sprinkles on a Cupcake, say what!? 13 jaar geleden startte ik deze blog, nooit gedacht dat ik dit zolang ging doen, of er nog steeds zoveel plezier ging aan beleven. Ik geef eerlijk toe, ik heb soms momenten waarbij ik denk, is het nog allemaal waard om hier mijn tijd in te steken, heel veel mensen hebben liever luchtige, snelle content en lezen geen blogs meer. Maar toch blijf ik het leuk vinden, het is ook een soort dagboek voor mezelf, dus ik ga gewoon door!

Er zijn heel wat minder blogs te vinden op het internet dan tijdens de beginjaren van mijn blog, wat ik wel jammer vind maar uiteraard kan begrijpen. Het blijft heel tijdsintensief, en ik heb er niet altijd even veel zin in of tijd voor, maar ik probeer er een mooi evenwicht in te zoeken. Uitgebreide artikels, waarbij ik veel foto's moet selecteren, zoals de travel-artikels, daar moet ik dit jaar wel misschien iets meer tijd voor vrijmaken. Want ik vind het zelf altijd heel interessant om te lezen op andere blogs om een trip te plannen.

Het voorbije jaar ben ik mij ook iets meer gaan toeleggen op 'nieuwe' kanalen, zoals TikTok, gewoon omdat ik merk dat je daar nog iets kan betekenen of kan groeien. Maar uiteraard vind ik ook Instagram nog steeds een leuk en inspirerend kanaal, alhoewel ik toch veel liever foto's zie passeren dan de talrijke video's!! Dus ja kan mij daar natuurlijk ook nog altijd volgen indien je iets sneller op de hoogte wil blijven van waar ik op dat moment mee bezig, maar het komt hier dus zeker ook aan bod.

Heel wat mensen komen hier toevallig terecht op mijn blog, doordat ze via Google of Pinterest bv. iets opzoeken, maar ik weet ook dat er enkele trouwe lezers zijn, en dat maakt mij altijd heel gelukkig! Dus bedankt om ook het afgelopen jaar Sprinkles on a Cupcake te bezoeken en mijn artikeltjes te lezen, of je nu een reactie achterlaat of niet! Ik apprecieer het heel erg, en is ook de reden dat ik het bloggen blijf leuk vinden, want als er echt niemand kwam lezen, dan was er ook niet zo heel veel aan natuurlijk.

Ik blijf ook heel erg dankbaar voor de leuke samenwerkingen het afgelopen blogjaar, zowel hier als op sociale media. Ik heb opnieuw heel wat leuke dingen mogen doen, nieuwe plekken gaan ontdekken, toffe nieuwe producten mogen leren kennen, enkele leuke events mogen meepikken en zoveel meer. 
En uiteraard ben ik ook dankbaar voor iedereen die me na al die jaren blijft steunen, familie, vrienden, fellow-bloggers, ... 

Dus een oprechte dankjewel aan iedereen!! En op naar de 14 jaar...
En zoals elk jaar ben ik opnieuw benieuwd naar wat jullie hier graag lezen, welke soort artikeltjes vind jij het leukste, en welke zie je hier het komende jaar graag nog verschijnen! 
Liefs, Petra x