Mogelijk gemaakt door Blogger.

Hair: Guhl Nature Repair review


Ik testte onlangs de Guhl Nature Repair haarproducten en deel vandaag graag mijn ervaringen met de shampoo, conditioner en het haarmasker. De naam zegt het al, deze haarproducten zijn perfect om beschadigd haar te gaan herstellen en versterken. Ze zien er alvast superleuk uit, maar ben ik ook fan na het gebruik? Lees snel verder.

Deze Nature Repair lijn bestaat uit natuurlijke ingrediƫnten en recycleerbare verpakkingen. Guhl beloofd met deze producten dat beschadigd haar wordt hersteld en dat de natuurlijke glans terugkeert. Deze bevatten biologische borage-olie, bekend voor zijn herstellende eigenschappen, en Vitamine E + Pro-complex die het haar langdurig versterkt door een holistische verzorging.

De Guhl Nature Repair Shampoo gaat het haar gaan herstellen maar ook langdurig gaan versterken. Daarnaast beschermt deze het haar ook tegen invloeden van buitenaf. Hij voedt effectief en zorgt voor een mooie glans. 
De geur is heel fijn en de shampoo schuimt ook goed, wat ik altijd aangenamer vind om mijn haar te wassen. 


De Guhl Nature Repair Conditioner zorgt dan weer voor extra verzorging en versterking zonder het haar te gaan verzwaren. Geeft extra veerkracht aan het haar, en zorgt er ook voor dat het makkelijker doorkambaar is. 
Mijn haar voelt nadien echt heel zacht aan, maar ik merkte wel dat ik niet teveel mag gebruiken, omdat het dan mijn haar sneller vettig maakt.


het Guhl Nature Repair haarmasker zorgt voor een intensief herstel. Daarnaast vormt deze een dunne beschermingslaag rondom het haar, zonder het te verzwaren. Mijn haar voelt echt gevoed en zacht aan.


Ik ben dus heel tevreden van deze lijn van Guhl. Ze zien er leuk uit, ruiken heerlijk en zijn heel aangenaam in gebruik. Mijn haar is heerlijk zacht en gevoed en voelt echt sterker aan. Een aanrader dus!

Kenden jullie deze producten al?

Guhl Nature Repair
Shampoo - 250 ml - €8.99
Conditioner - 200 ml - 8.99
Masker - 250 ml - €10.99
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier