Mogelijk gemaakt door Blogger.

Een terugblik op 2022


We zijn intussen al eind januari, oeps, maar ik wou toch nog heel graag de tijd nemen om terug te blikken op het voorbije jaar. Een jaar waar eindelijk alles terug een beetje normaal aanvoelde, na twee heel vreemde jaren. Het jaar waarin we opnieuw voluit konden reizen, wat ik dan ook gedaan heb. Ik heb het hier al allemaal eens op een rijtje gezet (al komen die aparte reisartikeltjes er zeker nog aan hoor de komende maanden). Voorlopig nog geen echte plannen voor het komende jaar, maar wij zijn daar meestal nogal last minute mee, al heb ik sowieso enkele leuke uitstapjes achter de rug en gepland! Zo ging ik in januari al naar een museum in Roubaix (Musée La Piscine, aanrader trouwens), een dagje Breda, een namiddag in Brussel en dit weekend ging ik ook langs het Filmfestival in Oostende. Het was al een drukke maand! 

Ik werd ook 40 vorig jaar, en had voor mezelf het jaar voordien bepaald om een '40 things to do before 40'-list te gaan maken. Ik heb mezelf nog het volledige jaar dat ik 40 ben ook gegeven, want zeg nu zelf, op 1 jaar tijd was niet echt realistisch. En aangezien ik eind juni verjaar, en wist dat er nog enkele puntjes openstonden waarvan ik wist dat ik die tijdens de zomer ging kunnen afvinken, wou ik het toch nog een beetje uitbreiden. Voorlopig staan er nog een 8-tal puntjes open (ook enkele hele kleine, die ik al heel makkelijk had kunnen afvinken, zoals fotoalbums maken en een boek uitlezen, maar het komt er dus gewoon niet van)

Ook op blogvlak en social media was het een tof jaar. Ik mocht alweer enkele leuke samenwerkingen doen en enkele toffe events meepikken, met oa. Disney/Marvel, HelloFresh, Designer Outlet Roermond & Roosendaal, ... en ook heel wat nieuwe producten en nieuwe merken mogen ontdekken.


En zoals elk jaar, deel ik graag een overzichtje van de meest gelezen blogposts van afgelopen jaar. Leuk voor mij om te lezen welke soort artikels graag worden gelezen, maar misschien ook een handig overzichtje voor jullie om nog eens iets opnieuw te gaan lezen, of voor het eerst te lezen moest je er eentje hebben gemist!

Deze lipstick staat met stip op nummer één, en dan bedoel ik, deze werd dubbel zoveel gelezen dan de nummer twee in dit lijstje. Dus er was wel heel veel interesse naar. Het was dan ook een hype vorig jaar dankzij TikTok, daarom had ik hem zelf ook gekocht, haha!
Ik gebruik hem niet zo heel erg veel, nochtans ik het wel zelf een fijn product vind.


Het artikeltje met mijn nieuwe ochtendroutine werd ook heel wat gelezen, waarbij ik liet weten dat ik meer aan het sporten was gegaan. Jullie waren dus samen met mijn enthousiast, maar jammer genoeg was het van korte duur, haha! Ik probeerde elke ochtend een kleine work-out te doen of soms eens te gaan lopen, maar sinds we na de paasvakantie terug opnieuw meer naar bureau moesten, vond ik dat te moeilijk om te combineren. Toen ik veel meer kon thuiswerken was dat natuurlijk veel makkelijker vlak voor het werk. Maar ik ben nu wel gestart met elke vrijdagavond een uurtje te gaan sporten, dus hopelijk hou ik dat beter vol. Keep you posted!

Begin januari vierde ik de 13e verjaardag van mijn blog, maar het artikeltje van vorig jaar, waar ik 12 jaar Sprinkles on a Cupcake vierde, werd ook heel veel gelezen door jullie, waarvoor dank. 

En ook de terugblik naar 2021 kreeg een plaatsje in de top 5, ik vind het zelf ook leuk om een terugblik te lezen, zowel op persoonlijk vlak als blognieuws en artikeltjes. Dus daarom kon een terugblik naar vorig jaar niet achterblijven! 

Eerste keer dat ik in Designer Outlet Roosendaal kwam afgelopen zomer, en ik vond het er heel gezellig met veel wat leuke winkels. Het is er niet heel erg groot, maar toch de moeite om er eens langs te gaan. Ik kreeg toen ook van enkele van jullie de tip om zeker ook eens Designer Outlet Roermond te doen, wat ook al even op de planning stond, en daar brachten we in december een bezoekje aan, wat toen heel gezellig was. 


Eind juni vorig jaar werd ik 40 jaar, en dat kon ik op de blog toch ook niet laten voorbijgaan. Bedankt nog eens voor al jullie gelukwensen en ik kreeg ook heel wat te lezen dat het leven pas begint bij 40, dus ik was al helemaal gerustgesteld!

Deze was ook een overzichtje met de mooiste productfoto's van het jaar ervoor. Ik vind het altijd leuk om bezig te zijn met het maken van mijn foto's, dus wel leuk om deze eens op een rijtje te zien staan. Heb ik nu niet gedaan met mijn favorieten van in 2022, moest het zijn dat jullie dat toch nog graag zijn verschijnen, laat het zeker weten.

Toch ook nog iets van fashion op de blog, ik weet dat jullie het nog leuk vinden om outfit-artikels te zien verschijnen, dus leuk om weten dat deze de top 10 haalde. Ik heb dit jaar geprobeerd om er iets meer artikels rond outfits in te steken, meer bepaald dan de trends van een bepaald seizoen met dan enkele voorbeelden van outfits die ik zelf draag.


Dit was eigenlijk een tripje van in augustus 2021, maar ik had er dus pas vorig jaar een artikeltje over geschreven. Heel erg fan van de bestemming, echt heel mooie dingen gezien. Dus ga zeker nog eens lezen als je inspiratie nodig hebt voor een tripje dichtbij! 

Als laatste nog een reisartikel, wel eentje die we in 2022 deden, namelijk van onze laatste grote reis naar Californië. Pismo Beach is een kuststadje, waar we eerder al waren geweest. Maar deze keer bezochten de Oceano Sand Dunes, precies woestijnlandschap, heel prachtig. 


Zoals altijd vind ik de variatie in wat er graag wordt gelezen heel erg fijn, dan weet ik dat de mix in artikels zeker geapprecieerd wordt. Welke vond jij het leukste om te lezen, en wat zie jij graag dit jaar op mijn blog verschijnen?