Mogelijk gemaakt door Blogger.

Een terugblik op 2021

Ja, jullie zijn wel degelijk op Sprinkles on a Cupcake, de blog kreeg dit weekend een make-over. Iets minder pink & cupcakes, maar ik ben wel tevreden met de iets meer cleane look en het feit dat je toch iets makkelijker zou moeten kunnen navigeren op de blog zelf, om zo beter op zoek te kunnen gaan als je een bepaald onderwerp of post zoekt! Maar laat me zeker weten wat jullie ervan vinden!!
Nu, terug naar de orde van de dag. Oké, we zijn de laatste dagen van januari, dus ik ben hier misschien een beetje laat mee, maar toch wou ik nog een terugblik delen! 

Alweer een vreemd jaar, waarin opnieuw niet alles zomaar kon en mocht, al blijven we positief en was het toch beter dan het jaar daarvoor! 
We ontdekken meer dan ooit ons eigen land, zo gingen we naar Brugge, Mechelen en meermaals naar De Ardennen het afgelopen jaar, artikels die jullie toch heel graag en met veel hebben gelezen. En genoten we ook van twee tripjes naar Frankrijk, zo gingen we een weekje naar het Zuiden (om toch iets beter weer te gaan opzoeken, want hier was de zomer niet veel soeps), maar deden we ook een klein trip langs de kust van Normandië (daar komt heel binnenkort nog een blogpost over, want is echt de moeite om eens te doen).
Daarnaast deed ik het afgelopen jaar ook enkele leuke samenwerkingen en events voor de blog en sociale media, met oa. Disney, Audi, Sipwell, Bel&Bo, Nescafé, ...
Ik heb iets minder geblogd in 2021, dus ik hoop dit in het komende jaar echt toch weer opnieuw iets meer te doen! Ik blijf het toch belangrijk en leuk vinden, en ik geniet er nog steeds van. En zoals elk jaar, deel ik graag een overzichtje van de meest gelezen blogposts van afgelopen jaar:

1. Gisou haarproducten
Iedereen kent het merk Gisou intussen wel al, maar ik merk dat veel mensen echt wel benieuwd zijn naar de ervaring van anderen voor ze er zelf iets van willen aankopen. Ik testte vorig jaar een miniatuur setje met daarin 4 bestseller, zoals ook de olie (die nog steeds niet op is trouwens). Gisou, de beautylijn van de bekende Nederlandse Negin Mirsalehi, is ook het afgelopen jaar heel hard gegroeid. Ze hebben enkele nieuwe producten aan hun gamma toegevoegd, zoals een gezichtsolie en nu sinds kort ook een lippenolie waar ik heel erg benieuwd naar ben geworden. Ook de primer staat nog steeds op mijn lijstje!

Ik testte de zomerse variant van de klassieke 4711 Eau de Cologne, namelijk deze Neroli editie, die er niet alleen heel fris en moderner uitziet, maar ook heerlijk ruikt. Een frisse, fruitige geur van neroli-olie, gewonnen uit de witte bloemen van Spaanse sinaasappelbomen. Ik gebruik hem nog heel regelmatig, dus mega-benieuwd naar de editie van dit jaar!

Het eerste kampeertripje vorig jaar, was er eentje tijdens de Paasvakantie naar De Ardennen. We bezochten heel wat leuke plekken in de buurt, die ik maar al te graag deelde op de blog met jullie. Intussen zijn we ook tijdens de zomer nog eens geweest, dus aangezien jullie het artikel wel konden smaken, moet ik misschien nog een update doen!

Nog een travel-artikeltje, met heel wat leuke tips van tijdens ons weekendje weg naar Mechelen. Jammer genoeg toen wij er waren, waren de restaurants en terrasjes nog steeds gesloten wegens de toenmalige maatregelen, dus misschien moeten we dit jaar toch nog eens terug om er optimaal van te genieten. Niettemin hebben we toch heel wat kunnen doen en genieten van deze mooie stad.

Fijn om te zien dat jullie de tips rond een weekendje weg toch heel leuk vinden. Ook ons weekend naar Brugge werd goed gelezen. We verbleven aan de rand van Brugge waarbij we dus zowel de stad zelf als de regio rondom en de kust eens bezochten. Het blijft toch zo een mooie stad, dus ook hier wil ik graag snel nog eens terug!

Ik deelde enkele van mijn tips wat ik allemaal doe om mijn lang haar gezond te houden. Hopelijk hebben jullie toch iets gehad aan mijn tips.

Ik heb niet zo heel veel make-up lookjes gedeeld op de blog (komt toch altijd veel bij kijken, om echt zowel de producten als de look op foto vast te leggen), maar mijn lentelook met Rimmel kreeg een mooi plekje in de top10 dus maak ik dit jaar opnieuw meer werk van!

Sommigen onder jullie hadden al eens aangegeven dat jullie outfitposts toch graag zien terugkomen op de blog. Ik deelde er afgelopen jaar slechts eentje in de lente en eentje in de zomer. De lente-outfit was in samenwerking met Bel&Bo waar ik een superleuk paars kleedje en gele sandaaltjes uitkoos! Heb ik regelmatig gedragen het afgelopen jaar, dus ik hoop echt op goed weer dit jaar!!

Ook een food-artikeltje mocht hier niet ontbreken. Ik heb geen echte receptjes gedeeld dit jaar, wat ik zelf een beetje jammer vond, maar ik mocht de soep en pastasausjes van Chouke uittestten en schreef daar graag mijn ervaringen over. 

Als laatste in het rijtje, mijn ervaring met de eerste keer Volume Wimperextensions bij Noé Beauté. Blijf het nog steeds zo een mooi resultaat vinden als ik de foto's terugzie. Heb het het afgelopen jaar niet meer laten doen, omdat ik het wat jammer vind om toch gewoon maar thuis te zitten. Maar lijkt me superhandig voor tijdens een vakantie of de zomerperiode dus ik wil dit misschien toch opnieuw laten doen.

Fijn om te zien dat jullie zoveel variatie in de artikels leuk blijven vinden. Niet iedereen vind alle thema's misschien leuk om te lezen, maar zo blijft het toch voor iedereen iets! 

Wat vind jij het leukste om te lezen?