Mogelijk gemaakt door Blogger.

Happy 2022!!


Ik wens jullie allemaal langs deze weg een Gelukkig Nieuwjaar, met hopelijk heel wat fijne vooruitzichten, mooie momenten met de mensen die je het liefste rond je hebt en vooral ook heel veel plezier in de kleinste dingen! Ik wens jullie echt het allerbeste!

Normaal neem ik rond de Kerstdagen ook altijd de tijd om jullie op de blog een Vrolijke Kerst te wensen, maar ik heb er dit jaar voor gekozen om echt de week tussen Kerst en Nieuwjaar even af te koppelen van mijn computer. Ik had een weekje verlof, waar ik echt heel hard naar uitkeek. Ik heb de voorbije twee jaar heel wat minder verlof genomen dan normaal, 'omdat we hier toch maar thuiszitten', maar de laatste maand heb ik echt gemerkt aan mezelf dat ik toch een grens had bereikt of zelf ben over gegaan. Ik vind het ook heel moeilijk om eens 'niets' te doen, dus dat moet ik mezelf echt verplichten of opleggen. Dus het weekje heeft me echt deugd gedaan, en ik neem deze les zeker mee in het nieuwe jaar om het niet meer zo ver te laten komen! 

Mag 2022 een topjaar worden voor jullie allemaal, vol met fijne momenten, veel liefde, vriendschap en plezier, waar je dingen mag doen die je blij maken en zorgen voor een uitdaging. En natuurlijk, en eigenlijk wel het belangrijkste dat er is, dat jij zelf en iedereen die je lief hebt gezond mag blijven! 

Wij hebben heel erg genoten van de feestdagen, we hebben het sowieso heel rustig gehouden, maar toch eens langs familie kunnen gaan, iets wat vorig jaar niet kon. Dus daar ben ik wel heel dankbaar voor. 
Verder heb ik de laatste twee jaar zoveel kunnen genieten van veel meer tijd met ons drie samen, wat ik echt al een pluspunt ervaar in deze moeilijke periode!

Een fantastisch 2022 gewenst!!
Liefs, Petra x