Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Limited Edition Disney Princesses - Essence x Catrice


Make-up en Disney prinsessen, dan kan ik toch niet anders dan enthousiast zijn!! Het is een nieuwe sisterlove collectie van de merken Essence en Catrice, Disney Princess Limited Edition. De collectie viert de karakters van de Disney Prinsessen en hun positieve eigenschappen onder het motto “Courage To Be Kind”. De Disney Princess collectie bevat oog- en gezichtsproducten, kwasten en lippenbalsems!
Ik heb er enkele uitgetest, en vertel jullie graag mijn ervaringen.

Het is me nog niet gelukt een look op foto vast te leggen, maar ik wou dolgraag de producten toch met jullie delen, want het is natuurlijk een limited collection, dus ga nog snel naar de Kruidvat in je buurt om je favoriete items mee naar huis te nemen.


Je vindt er heel wat leuke items met de Disney prinsessen Ariël, Jasmine, Pocahontas, Belle, Mulan en Rapunzel. Ikzelf heb het oogschaduw palette van Belle, het highlighter palette van Ariël en ook de Lip Balm van Ariël (heel blij mee want het is mijn favoriete prinses).

Het highlighter palette, 010 Ariel – down to the sea, is echt prachtig!! Drie verschillende kleuren highlighter in rosé- en koraaltinten: Sparkling Shell, Shiny Coral & Hidden Treasure.
De textuur is echt heel zacht en heel makkelijk aan te brengen, en de pigmentatie is echt heel goed! 


De lippenbalsem, 010 Ariel – seashell pearls, zorgt voor zachte en verzorgde lippen, maar wel met een mooi nude roze kleurtje en een glossy finish. De romige structuur voelt heel fijn en zacht aan op de lippen, en heeft een subtiele vanillegeur. 
Hij blijft niet zo heel lang zitten op de lippen, maar de verpakking en ook de lipstick zelf ziet er zo mooi uit, dat het helemaal niet erg is om deze af en toe terug boven te halen.


Als laatste het prachtige oogschaduw palette, 020 Belle – beauty is found within. Hij bevat 18 hooggepigmenteerde tinten in matte, metallic en glinsterende kleuren. De kleurtjes zijn langhoudend en hebben een fijne, subtiele geur. 


De kleurtjes zijn natuurlijk helemaal gebaseerd op prinses Belle, dus een combinatie van geel, blauw en goud-nude, en elke kleur heeft een superleuke naam die voorkomt in de film, zoals Beast, Chip, Lumière, ...


Wat vinden jullie van deze leuke collectie? Zijn jullie ook zo fan?

Limited Edition Disney Princesses - Essence x Catrice
Prijzen tussen €2.99 en €12.99
Verkrijgbaar bij Kruidvat
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier